Tényleg epic. Le is mentettem arra az esetre, ha valamelyik antifasiszta élharcos le merné törölni, mint a kérdéshez kiírt első 5 kommentemet. Ha leveszi, megint kiteszem.
Szerintem a rasszizmus egyáltalán nem szélsőséges. Ez az emberi természet szerves része. Az a szélsőséges, ha ezt el akarják nyomni.
Tehát inkább az a kérdés, hogy miért alakulnak ki antirasszizmushoz hasonló szélsőséges eszmék?
2011. júl. 27. 21:18
14/27 anonim válasza:
21:18 válaszolt a legszebben a kérdés 2. felére. A rasszizmus azért alakult ki, mert kialakultak a rasszok. Ugye a rasszizmus az a rasszok osztályozását, egyenlőtlenségüket jelenti.
2011. júl. 27. 21:31
15/27 anonim válasza:
Hogy itt mennyi náci tobzódik...
2011. júl. 27. 22:19
16/27 anonim válasza:
20:57 - te és társaid gyűlölködtök, nem én. Ti akarjátok megfojtani a más nemzetiségűeket, nem én. Ti istenítitek a hazámat megszálló és tönkretevő náci gyilkosokat, nem én. Nézz magadba, te szerencsétlen.
2011. júl. 27. 22:27
17/27 anonim válasza:
covenant, te beszélsz gyűlölködve a "nácikról". te vagy a manipuláció eredménye gratulálok
2011. júl. 27. 22:55
18/27 anonim válasza:
"Ti istenítitek a hazámat megszálló és tönkretevő náci gyilkosokat, nem én."
Fúúú, ez igen, azok a szemét nácik már itt vannak nálunk 200 éve és folyamatosan tesznek tönkre mindent!
2011. júl. 27. 23:06
19/27 anonim válasza:
Hihetetlen hogy ennyi agymosott ember van mint pl. covenant amíg nem lesz rend az emberek fejébe addig nem fogunk előrébb jutni.
2011. júl. 28. 01:20
20/27 anonim válasza:
covenant
Elárulnád melyik ország van náci megszállás alatt? Magyarország tudtommal 1944-45-ben volt náci megszállás alatt. Az országot pedig a háború, egy 40 éves kommunizmus majd az azt követő 21 éves periódus tette tönkre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!