Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Másnak is lenyúlta a kormány...

Másnak is lenyúlta a kormány a magánnyugdíj reálhozamát?

Figyelt kérdés

OTP-nél voltan magánnyugdíjtag, év elején kapott értesítő alapján elég szép reálhozamot hoztak össze. Nemrég megjelent az OTP weblapján mennyit fognak utalni és döbbenten láttam hogy a reálhozam kb 25%-át kapom meg. Bementem a bankba megkérdezni hogy miért és közölték, hogy a kormány átszámolta, kiszámoltak egy szerintük reális reálhozamot és a többi pénzt meg behúzták!

Mással is előfordult vagy csak a bank szórakozik velem vagy tényleg elszedi a kormány a reálhozam 75%-át????

2011. júl. 21. 17:29
1 2
 11/12 Travancut válasza:

Utolsó:

"..Kó sz@r ez az ország:@.."

Sztem amúgy nem is sz@r, én nagyon szertem az itt álő embereket, a nsgymsmám tégo faluját, a tájat, a Dunát, a magyat népmeséket, olasni is, meg ahogy Szabó Gyula mondja...

Ilyesmik miatt.

Csak valahogy nem sikerül jól a polotika és a politikusok...

2023. febr. 4. 07:15
 12/12 Travancut válasza:

2011-ben is így gondoltam, ahogy az előbb írtam...

..én nagyon szertem az itt élő embereket, a nagymamám régi faluját, a tájat, a Dunát, a magyar népmeséket, olasni is, meg ahogy Szabó Gyula mondja...

Ilyesmik miatt.

Csak nem sikerül elég jól a politika és a politikusok nagy-nagy része...

2023. febr. 4. 07:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!