Másnak is lenyúlta a kormány a magánnyugdíj reálhozamát?
OTP-nél voltan magánnyugdíjtag, év elején kapott értesítő alapján elég szép reálhozamot hoztak össze. Nemrég megjelent az OTP weblapján mennyit fognak utalni és döbbenten láttam hogy a reálhozam kb 25%-át kapom meg. Bementem a bankba megkérdezni hogy miért és közölték, hogy a kormány átszámolta, kiszámoltak egy szerintük reális reálhozamot és a többi pénzt meg behúzták!
Mással is előfordult vagy csak a bank szórakozik velem vagy tényleg elszedi a kormány a reálhozam 75%-át????
Utolsó:
"..Kó sz@r ez az ország:@.."
Sztem amúgy nem is sz@r, én nagyon szertem az itt álő embereket, a nsgymsmám tégo faluját, a tájat, a Dunát, a magyat népmeséket, olasni is, meg ahogy Szabó Gyula mondja...
Ilyesmik miatt.
Csak valahogy nem sikerül jól a polotika és a politikusok...
2011-ben is így gondoltam, ahogy az előbb írtam...
..én nagyon szertem az itt élő embereket, a nagymamám régi faluját, a tájat, a Dunát, a magyar népmeséket, olasni is, meg ahogy Szabó Gyula mondja...
Ilyesmik miatt.
Csak nem sikerül elég jól a politika és a politikusok nagy-nagy része...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!