Kedves fideszesek, jobbik ellenesek. Ehhez mit szóltok? Talán idézzem a híres reklámot? -"Apa kezdődik? "
Rögzített,vágatlan telefonbeszélgetés,Juhász Oszkár(jobbik) polgármester,és Balázs józsef(fidesz) képviselő között.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=i9AJk..
Aki nem tudja a történetet:
ma 19:26
Ha ez a Jobbiknál-ban (nem tudom melyikkel hangzik jobban) történik ez,ugyanígy fel lennék háborodva.
Azért az is benne van ebben a beszélgetésben, hogy együttműködés nélkül nem hajlandó jóváhagyni a pénz folyósítását a jobbik kis játékaira.
Arra gondolok, hogy állami forrást nem kell átjátszani feltétlenül a jobbik még nem túl vastag pártkasszájába, hiszen militarista csoportok szervezése nem túl olcsó. Láttunk már olyan bankrablót is aki a jobbiknak akarta adni a zsákmányt.
Ezenkívül gondolhatott arra Balázs, hogy roma kérdésben csak európai megoldást támogat és nem a jobbikos módszert, ehhez megyei vezetőnek joga van.
Oszkár sáros a vízdíjjal, gondolom a ciklus végére neki sem lesz ezzel gondja:)
ma 19:38
Ha én csalni akarok a munkahelyemen,vagy az Apehnál,és lebukok,engem is megbüntetnek.
Akkor ez az ember mivel különb nálam?
Hallgasd akkor meg még egyszer.
Emellett túl sok a talán,és a lehet a szövegedben:)
Emellett mielőtt támadnátok,hogy így csak lepontozlak,azért van ez a rendszer ezen az oldalon:)
Teljesen érthető Balázs J. álláspontja.
A jobbikos hiszti pedig csak a szokásos gyermeteg cirkuszolás.
A Jobbiknak fel kellene fognia, hogy a Jobbik egy épp hogy megtűrt, elszigetelt politikai erő, amely nem viselkedhet arrogánsan, többek között, mert akkor a nála erősebbek rálépnek a tyúkszemére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!