Mi volt ez az Alföldi Róbertes cirkusz? Az orálszexes dolog?
"Madách ezt sokkal nemesebben megírta."
Mit jelent ez a mondat:)? Olyan semmitmondó. Mégiscsak művészetről beszélünk, erőltesd meg egy kicsit magad.
Az imitálás az nem olyan durva, de ha tényleg leszopta az viszont az.
De itt is valaki ezt állítja, valaki meg azt.
Nem tudom elképzelni, h a jobbik egy imitáláson kiverte volna a hepajt.
"Nem tudom elképzelni, h a jobbik egy imitáláson kiverte volna a hepajt."
akkor te nem tudom melyik országban éltél az elmúlt időszakban...
En lattam a jelenetet, es tenyleg csak imitaltak.
Az mar egy mas kerdes, hogy kozonseges es vısszataszito volt.
Filmen mas lett volna, na de a szinpadon...
Persze ez csak az en velemenyem, ami egyaltalan nem mervado.
Amikor a horvátoknál egy marcipánfässzal reklámoztatta a plakáton a magyar társulatot, na az is a jobbikosok tudatlanságára vall?
Esetleg János vitéz tündérk rvák (bocsánat, de le kell írni) országában?
Vagy hogy hazatérő magyar bakák maszturbálnak Nagy-Magyarország térképére?
"Izraeli együttműködési lehetőségekről tárgyalt Alföldi Roberta. A Nemzeti Színház főigazgatójaként ez volt az első külföldi útja, mely fölöttébb meglepő módon éppen második hazájába vezetett.
Az ottani nemzeti színház, a Habina művészeti vezetőjével folytatott megbeszélés után elmondta: a más országok társulataival, rendezőivel való koprodukciók és utazások nem jellemzők a magyar színházi életre, pedig ezek sok újdonságot, új tapasztalatokat jelentenek - főleg neki és főleg Izrael."
A legundorítóbb pedig az, hogy amikor erre nem tudtok választ adni - mert nem is lehet - akkor elkezditek azt mondani, hogy csak azért akarjuk leváltani merthogy antiszemiták meg homofóbok vagyunk. Szánalmas.
...és ez még mindig csak egy kis szemezgetés volt abból, amit ő ott művel...
Gondolkozó mi lenne ha tényleg gondolkoznál, és nem Jobbikus párt-propagandát szajkóznád? Vagy ha nem a kurucról tájékozódnál?
He?!
Inkább színházba járnál, de lefogadnom még kívülről se ismernéd fel.
A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:09
Esetleg érveid is vannak? Vagy csak a gyűlölködés megy?
"A legundorítóbb pedig az, hogy amikor erre nem tudtok választ adni - mert nem is lehet - akkor elkezditek azt mondani, hogy csak azért akarjuk leváltani merthogy antiszemiták meg homofóbok vagyunk. Szánalmas.
"
ezt senki nem mondta. itt (ál)szentségről van szó.
Javaslom azt, hogy menj Madáchhoz reklamálni.
Ui: nem kedvelem Alföldit, de itt most nekik van igazuk.
Az ember úgy kritizáljon valamit, ha látta is. Vagy olvasta.
"Esetleg érveid is vannak? Vagy csak a gyűlölködés megy?"
kérdezed ezt azután,hogy a gyűlölködő kurucról másolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!