Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Megverhetnek che guevara póló...

Megverhetnek che guevara póló miatt?

Figyelt kérdés
2011. júl. 11. 22:23
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Felénk a cigányok rövid pórázon vannak. Inkább csendben elmennek mellettünk, nagyon sok atrocitás érte őket és nem mernek már nagyon hangoskodni.

A szlovákok közül is nagyon kevés van aki ilyen miatt szól be, az én személyes tapasztalatom szerint itt mindenki inkább cigány ellenes. Sok Szlovák nacionalista barátom van akik tényleg éltetik Szlovákiát, de megértik, hogy lényegében egy ügyért harcolunk és mivel sok közös hobbink is van ezért nincsenek ellenszenvek köztünk.

Egyetlen magyargyűlölő egyesület a "Slovenská pospolitost", de őket még a szlovákok is utálják.

2011. júl. 12. 12:26
 12/25 anonim ***** válasza:

ma már azért is megverhetnek, mert nem tetszik, ahogy veszed a levegőt stb.

Szerencsére a többség nem ilyen idióta.

Mindenesetre én nem mászkálnék ilyen pólóban, sem Nagy-Magyarországosban, mivel nem sok értelme van.

De senkibe nem kötnék bele amiatt, hogy mi van rajta. Ilyet csak ostoba barmok és lumpenprolik tesznek.

2011. júl. 12. 15:43
 13/25 anonim ***** válasza:

08:26vagyok

10:18

ellenben bizonyos szerb városokban megvernek, ha magyarul szólalsz meg

15:43

az eléggé egyéni, hogy ki miben lát értelmet. ateista ként is van értelme aranykeresztet hordani. ha feszíteni akarsz.

2011. júl. 12. 15:48
 14/25 anonim ***** válasza:
Azért is megverhetnek, hogy ezt megkérdezted, sőt azért is mert az utcán mész.
2011. júl. 12. 17:19
 15/25 anonim ***** válasza:

Magyarországon nem kell ehhez pólót felvenni, - elég, ha kimész az utcára.

Miért költenél akkor pénzt ilyesmire?

2011. júl. 12. 17:29
 16/25 anonim ***** válasza:
Che guevara póló miatt nem hiszem. Egyik ismerősöm poénból rátetováltatta a vádlijára. Hogy miért azt nem tudom. Még semmi baja nincs. Jpage vertek már meg téged egy levegővételért?
2011. júl. 17. 23:17
 17/25 anonim válasza:
nem,én megkérdezném hol vetted:D
2011. aug. 14. 14:16
 18/25 A kérdező kommentje:
utolsó!nekem nincs ceh guevara pólóm de a headbanger üzletben vehetsz vagy a wiking metal ba de akár a piacon is ez nem ritka árucikk eszem a kis szived szerelmem
2011. aug. 15. 03:39
 19/25 anonim ***** válasza:
A mai utcákon bandázó verekedős suttyó szemetek nagy része azt sem tudja, ki volt ő. Csak pólókon meg táskákon látják az arcát. Nem hiszem, hogy emiatt megvernének. Mármint konkrétan emiatt, de amúgy bármikor simán. :D A színesfémtolvajok. :D
2011. aug. 17. 04:04
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Semmiért se verhetnek meg.
2011. aug. 17. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!