Erdelyiektol kerdezem, milyen torvenyek vannak a gazsprayvel kapcsolatosan? Lehet nalam nyilvanos helyen? Tudom, hogy csakis onvedelemre hasznalhato, de pl ha a rendorseg kikutat es nalam gazspray van ebbol szarmazhat problemam?
Egy erdélyi lány:
én azt ajánlanám, ha Erdélybe utazol, akkor ha lehet itt vásárold meg, és mindig tartsd magadnál a vásárloi papirt is, hogy ha netán bekövetkezni az hogy kikutat a rendőrség, bár ehhez valami nagyon feltűnő dolgot kell tenned (amiért Románia azért még nem azt jelenti hogy minden embert megmotoznak, vagy hasonlok) nos akkor tudd igazolni, hogy legálisan vásároltad. A vásárlói feltételek kb a következőek: legyen nálad személyid, mert az adataidra szűksége van az eladónak (ezért is legális), valamint csak akkor vásárolhatsz gazspayt ha elmúltál 18 éves.
Nyilvános helyen? nem ugrik be h mit értesz ezalatt, de az utcán ne hord a kezedben hanem csak egy jol és hamar hozzáférhető zsebben, azért h senki ne lássa, mert nem illik mutogatni, főleg egy turistának!
ha megengedsz egy személyes tanácsot, akkor elmondanám h nekem 20 év alatt soha nem volt szükségem rá, pedig én sem vagyok az az itthon üllő típus. De igaz az is h egy ilyen esethez nem kellenek évek hanem percek is elegendőek.
Remélem segitettem, ha meg nem akkor nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!