Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha az MSZP-nek a következő...

Ha az MSZP-nek a következő választáson 20%-nál nagyobb lesz a támogatottsága, akkor el fogom hagyni az országot. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Mert ennyi sok hülyemagyarral nem szeretnék egy országban élni. Ha ők azt szeretnék, hogy mindenüket elvegyék, megnyomorítsák őket, akkor szavazzanak rájuk. Én nem azt szeretném, és ezért el fogok innen menni ebből az ostoba hülye országból. Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy miért szavaznak még mindig rájuk. De az én életemet nem fogják tönkretenni...
2011. jún. 16. 16:54
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
53%
Talán van mitől félned kérdező és sok kárt okoztál ,okoztatok másoknak kérdező? Mi nem bélyegzünk meg senkit és listával sem rendelkezünk nyulam -bulam! Már most magatok alá ganajoztok?
2013. jan. 2. 08:42
 32/33 anonim ***** válasza:
Utolsó:Ez nagyon penge hozzászólás volt! :)
2013. jan. 2. 15:36
 33/33 anonim ***** válasza:
Bocsáss meg, de már maga a kérdés olyan , hogy adja a választ. Csak le kellett hajolnom a poénért.
2013. jan. 2. 15:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!