Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » értesítenek ha megszüntetik...

értesítenek ha megszüntetik az árvaságit?

Figyelt kérdés
ugye arról mindenképpen küldenek levelet MIELŐTT felfüggesztik az árvasági juttatását? nem tudom biztosan, hogy jár-e még nekem nyárra,mert idén sulit váltok. viszont júniusban még kellene kapnom elvileg (érettségi után júniusban kaptam utoljára), de nekem még nem küldték. (postán küldik)
2011. jún. 15. 08:55
 1/4 anonim ***** válasza:
családi pótlék is úgy van h szeptemberben visszamenőleg kapod meg...lehet h nálad is ez lesz a helyzet..nyárra nem jár 1ik sem csak utólag..
2011. jún. 15. 09:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha elmúltál 18,akkor szeptemberben kérsz iskolalátogatásit,beküldöd,és utólag folyósítanak.
2011. jún. 15. 10:10
 3/4 A kérdező kommentje:
ezt tudom, de júniusban elvileg még járna. és az a kérdés, hogy küldenek-e levelet hogy akkor most felfüggesztik amíg nem kezdődik el a suli, vagy csak egyszerűen nem küldik? (amúgy kb. novemberben utaltál nekem visszamenőleg, és azért 5 hónap kihagyás elég rossz lenne...)
2011. jún. 15. 19:35
 4/4 A kérdező kommentje:
ja, a másik amiért nem tudom, hogy kapok-e nyáron, mert nem küldött az előző sulim levelet még, hogy megszűnt volna a jogviszonyom... és ha nem szűnt meg, akkor jár nyárra is. csak nem vagyok benne biztos, hogy tájékoztat-e az iskola és a nyugdíjfolyosító, vagy csakúgy vegyem észre hogy nem küldik.
2011. jún. 15. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!