A Trianoni emléknap egybeesik Gyurcsány és az én születésnapommal. Nem furcsa ez?
Figyelt kérdés
2011. máj. 27. 23:07
11/17 anonim válasza:
Én 1 nappal Hitler előtt születtem, biztos én vagyok a reinkarNÁCIója neki
12/17 anonim válasza:
Hát igen, Jewrcsány is majdnem akkora csapás az országnak, mint Trianon.
13/17 anonim válasza:
Én Obamával születtem egy napon! :D
14/17 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Júniús 4-én mondj el egy imát határon túli testvéreinkért, és mindenkiért, aki valamilyen módon áldozata Trianonnak. Az sem árt, hogyha Gyurcsány Ferencért is imádkozol, hogy bánja meg azt a rengeteg bűnt, amit a magyar nemzet ellen elkövetett.
A születésnapodat is megünnepelheted, de tartsd tiszteletben azt, hogy ez egy gyásznap a magyar nemzet számára, ezért lehetőleg ne ordíttasd otthon a magnót, és ne idd magad tökrészegre.
Üdv: Annazara
15/17 anonim válasza:
ez balsejtelmű. meg fogsz halni
17/17 anonim válasza:
Van olyan is, hogy valakinek Karàcsonykor van a szülinapja és a névnapja is :) Egy ünnepléssel és egy ajàndékosztàssal le van tudva mind a 3.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!