Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mit fogtok csinálni június 4-én?

Mit fogtok csinálni június 4-én?

Figyelt kérdés
Megemlékeztek vagy valami? Vagy titeket hidegen hagy Trianon?
2011. máj. 27. 09:13
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
23%

senkit nem érdekel trianon az itt leírtak alapján,de nem is kell ezt túlreagálni,mert minek?

sok okos jobbikos meg borjúmagyar...16 éves bakancsba jár még nyáron is terepszínű gatya fekete póló rajta nagy Mo. vagy kárpátia logóval....csak kárpátiát hallgat és aki ellent mond neki mert nem akarja ezt az egész román dolgot az hazug...

fogjátok már fel...nem megyünk harcba a románokért...nem kell nagy Mo...

2011. máj. 27. 10:54
 22/35 A kérdező kommentje:

Utolsó:

Látom te is tudsz írni.

És még az ilyenek okoskodnak. -.-"

2011. máj. 27. 11:19
 23/35 anonim ***** válasza:

Szerintem az lenne a normális dolog, hogy a magyarság legnagyobb nemzeti tragédiájáról közösen, aktuálpolitikai törésvonalakon felülemelkedve tudjunk megemlékezni. Trianon nem csak a "jobboldal", hanem az egész magyar nemzet számára katasztrófa volt.

10:24

"...sőt, ha nem ugrottak volna az alapvetően angolbarát magyarok a Bécsi döntések után, és függetlenek, vagy angolbarátok maradnak, ..."

Nem lehetett 1941-ben angolbarát politikát folytatni Magyarországon, legfőképpen azért, mert az angolok nagy ívben sz*rtak a fejünkre és úgy általában Közép-Európára. Teleki ezt ismerte fel és ezért végzett magával.

A SZU és az USA elleni hadüzenet ettől függetlenül nem közvetlen német nyomásra történt, hanem a magyar vezetés ostoba és szükségtelen akciója volt, legfőképpen a korlátolt Bárdossyé.

2011. máj. 27. 11:30
 24/35 anonim ***** válasza:
68%

Nem tudom miért kell leszólni a kérdezőt... Igenis vannak megemlékezések, és kellenek is. Nem csak a "borjúmagyaroknak", jobbikosoknak, hanem minden magyarnak illő lenne! Nemhiába a Nemzeti Összetartozás Napja...

Bezzeg a munka ünnepét lelkesen fogadja mindenki....

Lehet lepontozni.

2011. máj. 27. 12:30
 25/35 anonim ***** válasza:
81%
Azért szólják le, mert szerintük mindenki náci és mindenki gonosz, aki a magyar érdekeket veszi legelőre és az egész nemzetet ért tragédiákat is személyes tragédiájának fogja fel.
2011. máj. 27. 13:05
 26/35 anonim ***** válasza:
És én attól náci leszek, és gonosz, mert szeretem a Kárpátiát, és azt szeretném, hogy nekem legyen jobb itt inkább, mint másnak..? Egy tök egyszerű kérdést, hogy lehet így felfújni... megemlékezel, vagy sem. Ahhoz képest szokás szerint jön a jobbikos-nácis-bakancsos beszólogatás.
2011. máj. 27. 13:26
 27/35 anonim ***** válasza:
Mivel a pálinka hungarikum megiszok pár felest,meg bontok néhány Borsodit.Én ezzel tisztelgek.:)
2011. máj. 27. 13:51
 28/35 anonim ***** válasza:
Műhelyt építek.
2011. máj. 27. 14:49
 29/35 anonim ***** válasza:
megiszok vmit h nem került hozzánk ez a sok sötét elmaradott bocskoros...
2011. máj. 27. 15:40
 30/35 anonim ***** válasza:
Magamban fogok emlékezni. Szívesen mennék megemlékezésre sajnos nem biztos hogy feljutok Budapestre. Én amondó vagyok megkel emlékezni de nem elég a tényeket felsorolni hanem buzdítani kell az embereket az az ezeréves magyar haza feltámasztására!
2011. máj. 27. 17:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!