Kik a felelősek a gazdasági világválságokért? A többi lent.
Figyelt kérdés
Én nem tudom hogy ki hogy van vele,de én mindazokat akik pl-ezért a mostani pénzügyi,és gazdasági,s az ezzel összefüggő társadalmi válságokért felelős személyeket,intézményeket,stb,az egykori náci,s egyéb háborús,s emberiség ellenes bűnökért hasonló módon hurcolnám meg,mert egész nemzeteket,országokat,családokat juttattak,juttatnak a tönk szélére!Meglehet,hogy még a fent említett esetleges felelősöket akár tömegesen végeztetném ki,a világ nagy nyilvánossága előtt.Ti hogy látjátok ezt a kérdést?2011. máj. 21. 15:48
11/11 anonim válasza:
11:30
"azok akiket padlóra küld egy válság... az azt hiszem velem ért egyet atekintetben,hogy az igazán komolyan felelősöket FELELŐSSÉGRE KELL VONNI"
Akinek a házát ledönti egy vihar, az is egyet ért veled abban, hogy a vihar felelőseit felelősségre kell vonni? Xerxész is megkorbácsoltatta a tengert, szóval végülis ez egy elterjedt nézet.
"akik ezeket okozzák,azokat MEG KELL HURCOLNI!"
A gazdasági válságoknak nincs felelősük, nem "okozzák" őket. Ha tudni akarod, miért, olvass egy bevezető tankönyvet a témában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!