Ezek közül melyek felelősek a "tartósodásért"?
Figyelt kérdés
• Emulgeálószerek (szójalecitin)
• Folyékony koncentrált kovász
• Vitális búzaglutin
• Savanyúságot szabályozó anyagok
• Szójaliszt
• Tejsavópor
• Enzimek
• Lisztkezelőszer (aszkorbinsav)
2011. ápr. 19. 15:58
1/2 anonim válasza:
Szerintem egyedül a "Savanyúságot szabályozó anyagok."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!