Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ezek közül melyek felelősek a...

Ezek közül melyek felelősek a "tartósodásért"?

Figyelt kérdés

• Emulgeálószerek (szójalecitin)

• Folyékony koncentrált kovász

• Vitális búzaglutin

• Savanyúságot szabályozó anyagok

• Szójaliszt

• Tejsavópor

• Enzimek

• Lisztkezelőszer (aszkorbinsav)


2011. ápr. 19. 15:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem egyedül a "Savanyúságot szabályozó anyagok."
2011. ápr. 19. 17:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim válasza:
Savanyúságot szabályzó anyagok.
2011. ápr. 29. 00:05
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!