Miért találnak ki ennyi baromságot Hitlerről?
Mondták már azt, hogy zsidó volt, azt is, hogy csak egy heréje volt, azt is, hogy homokos volt, többek között a feleségéről azt, hogy transzvesztita, és zsidó volt.
Akkor mind ezt összegezve Hitler egy zsidó, homokos, egyheréjű, aki egy transzvesztita zsidó embert vett feleségül! Ezt vannak emberek akik el is hiszik? A holokauszt témába nem mennék bele, mert arról nincs elég információm, de amennyire tudom, ott is vannak érdekes tények, de ezt inkább hagyjuk... (Ha kérhetném, ne kezdjük el nácizni a kérdezőt, mert Ő ezt semmilyen érvvel nem bizonyította, hogy Ő náci. Köszönöm!)
"Ismerős az a mondás hogy a történelmet a győztesek írják?És mi van ha sokan nem akarják elhinni a kitalált történelmet?Akkor elkezdik olyan emberré tenni a legyőzöttet,mint aki semmilyen pozítv tulajdonsággal nem rendelkezett,sőt még azok előtt is ellenszenvessé próbálják tenni,akiknek tetszene a politikája,pl.
"zsidó volt"=antiszemiták utálják meg
"homár volt"=a rendes erkölcső emberek utálják meg
"félheréjű volt"=hát...ez csak úgy általánosságban járatja le :)"
Elfogadom ezt a verziót is, hiszen mint mondtam legalább annyi a cáfolat mint az alátámasztó írás. Magam sem tudom valójában mi lehet az igazság.
A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:47
mert te sok bizonyítékot forgattál a kis kacsóid között ugye cimbi? :DDDDD
"mert te sok bizonyítékot forgattál a kis kacsóid között ugye cimbi? :DDDDD"
Nem te vadmarha, hanem én írtam ezt:
"Elfogadom ezt a verziót is, hiszen mint mondtam legalább annyi a cáfolat mint az alátámasztó írás. Magam sem tudom valójában mi lehet az igazság."
"Ismerős az a mondás hogy a történelmet a győztesek írják? És mi van ha sokan nem akarják elhinni a kitalált történelmet? Akkor elkezdik olyan emberré tenni a legyőzöttet,mint aki semmilyen pozitív tulajdonsággal nem rendelkezett,sőt még azok előtt is ellenszenvessé próbálják tenni,akiknek tetszene a politikája,pl.
"zsidó volt"=antiszemiták utálják meg
"homár volt"=a rendes erkölcső emberek utálják meg
"félheréjű volt"=hát...ez csak úgy általánosságban járatja le :)"
Köszönöm ezt a választ, azt hiszem számomra ez a válasz a kérdésemre!
Félheréjű volt= Magyarul: töketlen (el is vesztette a háborút!)
:D
Jó kérdés hogy miért találnak ki ennyi hülyeséget, bár persze lehet van ami igaz belőle, de néha nagyon messzire mennek.
Például itt:
Kérdező.
Én rendes erkölcsűnek tartom magam és még sincs semmi bajom a melegekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!