Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért várja sok ember az USA...

Miért várja sok ember az USA bukását?

Figyelt kérdés

Még mondhatnám az eurót és úgy teljességében az EU-t. Én megértem, hogy sok ember nem szereti őket, de mikor Kína és csapata jön felfelé, akkor hol marad a nyugat ? Jelenleg ez a két erő jelenti a nyugatot, és most csesszetek le, de nem örülnék a bukásuknak.

Tudom, hogy nem ugyanaz a kategória, de ennyi erővel örülhetnénk annak is, hogy a világban egyre kevesebb a keresztény és több a muszlim, hogy Európa fogy stb...

Attól, hogy a magyar focicsapatok szarok, azért én még nekik drukkolok- ha értitek.

Egyébként az euroszkeptikusok "mintájára" egyre több a kína-szkeptikus(és ők nem liberálisok, mielőtt rákezdenétek), csak valamiért a "keleti nyitás" korában róluk nem szeretnek hallani az emberek.

Koppány-effektus, komolyan mondom

2011. máj. 9. 00:32
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Dantes, csakhogy a kapitalizmus ezt világméretben oldja meg, ami sokkal rosszabb. Egyébként ne személyeskedj, hanem érvelj...
2011. máj. 9. 13:09
 22/28 anonim ***** válasza:
63%

12:52

Akkor itt a válasz is.

Azért nem szeretjük a kapitalizmust mert általa mások élnek jól a mi kárunkra. Ilyen egyszerű.

2011. máj. 9. 13:11
 23/28 A kérdező kommentje:

Az is más kérdés, hogy a nyugatiaknak mennyire rossz. Vannak Franciaországban és Németországban élő magyar barátaim, akik mindig meglepődnek az itteni kérdéseken ->

"Nem félsz a négerektől?" "Volt már balhéd arabbal?"

Magyarországon a "nyugat" szó a bevándorlás, az iszlám, a rossz közbiztonság szinonimája lett, a hallottak alapján tévesen. Vannak bajok a bevándorlókkal, de nagyságrendekkel kisebb mértékben, mint ahogy azt gondoljuk.

A válságról is hasonlókat hallottam. Itt Magyarországon nagyon felnagyították a problémát. Mindenki azt hiszi, hogy nyugaton is olyan szar a helyzet, mint nálunk.

Egyébként elfogadom, hogy sokan nem csípik a piacgazdaságot, de akinek nincs baja vele, az miért lesz egyből "konzumidióta" ? Ennyi erővel lehet valaki nem konzumidióta ? Úgy érzem, hogy ennek a szónak is eltorzult egy kicsit a jelentése.

2011. máj. 9. 13:22
 24/28 anonim ***** válasza:
Kérdező, nem láttam "konzumidiótázást" a válaszok között. Többnyire rendes válaszok jöttek. Van, aki szereti, ha belőle élnek, és van aki nem. Én ez utóbbihoz tartozom...
2011. máj. 9. 13:27
 25/28 A kérdező kommentje:
Pedig volt, ma 10:00
2011. máj. 9. 13:31
 26/28 anonim ***** válasza:
Én kérek elnézést, nem láttam :)
2011. máj. 9. 13:42
 27/28 anonim ***** válasza:

"Nameny válasza:

12:52

Akkor itt a válasz is.

Azért nem szeretjük a kapitalizmust mert általa mások élnek jól a mi kárunkra. Ilyen egyszerű."

Akkor itt egy válasz neked is:

Azért nem szeretjük a cocializmust mert általa sokkal kevesebben éltek jól a mi kárunkra.Miközben azt sulykolták nekünk, milyen jól is élünk mi.

Ellenben most a relatíve sokkal jobban élők is ódákat rinyálhatnak arról , h milyen car is nekik ez a rendszer.

Már már semmi szégyenérzet nem társul az élhetetlenségüket demonstráló panaszkodásukhoz:D

2011. máj. 9. 13:47
 28/28 anonim ***** válasza:

A komment megírásának időpontja: ma 13:22

Nem az az idióta, aki híve a piacgazdaságnak, hanem az, aki nem fogadja el, hogy más út is létezik. Ha hozzászólásomat sértőnek találtad, sajnálom, de alapvetően nem is Neked címeztem.

2011. máj. 9. 18:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!