Szerintetek lesz valamikor "csönd" Gyöngyöspatán?
Elnézést! Kifelejtettem: http://www.youtube.com/watch?v=6supCp_dZCA&feature=uploademail idézem: "Ez most nem arról az egy pofonról szól" Megkérdezhetem melyik 1 pofonról? Amikor a magyar nő kint állt a kapu előtt a cigány meg csak úgy arcon csapta? Vagy arról az aprócska ominózus éjszakáról beszél, amikor majdnem megöltek 4 férfit? Mindkettő eset kórházzal végződött tényleg aprócska pofon volt..
Cigány ismertetőjele: Amikor ők csinálnak valamit olyan precíz pontossággal tudnak tusolni, amit még a titkosszolgálat is irigylésre méltatna, Ha meg ellenük történik bármi is azt úgy tudják előadni, hogy az összes neves Fantasy regényíró elbújhatna mögöttük.
Következő:
Így kell hinni mindenféle kereskedelmi csatornáknak, és feltörő magyar politikai közszolgálati adóknak..
"Vidáman csicseregnek a madarak a festői szépségű Gyöngyöspatán a tavaszi napfényben" -> Enyhén túlzásnak érzem..
És utólag is elnézést a félregépelések miatt, figyelmetlen voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!