Miért jársz ide a Politika rovatba?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 25. 10:57
1/16 anonim válasza:
mert elgondolkodtat, és egyben örömmel is tölt el ez a sok hülyeség mert nemsoká elhagyom az országot és itt hagyom ezt a szar korrupt rendszert.
2/16 anonim válasza:
Véleményeket olvassak.
Néha hozzá is szólok.
Érdekes,hogy vagy 10% alatt adók hasznos választ egy adott kérdés alatt,vagy 95 felett:)
2 között soha nem volt még.
4/16 anonim válasza:
mert máshol nincs korrupció HAHA..................
ha azt hiszed máshol kolbászból van a kerítés nagyot tévedsz te majomházi :D
5/16 anonim válasza:
Csesztetni azt, akit nagyon hülyének nézek.
6/16 anonim válasza:
Hát hova a francba járjak, kocsmába nem enged az asszony...
Pedro
7/16 anonim válasza:
Kiváncsi vagyok az emberek véleményére, beállítottságára, gondolkodásmódjára. Sok következtetést le tudtam már vonni a fórumokon olvasottak, illetve az ismerőseim által a magyar népről...
8/16 anonim válasza:
Hogy kiálljak az elveim mellett, és kiosszam azokat akiknek szerintem nincs igazuk.Ráadásul itt az egyik legkönnyebb országos szinten "prédikálni".
9/16 anonim válasza:
Amikor unatkozom, akkor jövök fel ide. Méghozzá azért, hogy jót röhögjek a sok idiótán. Néha van 1-1 normális kérdés is, ha olyan kedvem van, akkor válaszolok is rá.
10/16 anonim válasza:
Igazából csak a vélemények érdekelnek, először azt hittem, hogy itt komolyabb eszmecserék is lesznek, aztán rájöttem, hogy ide vagy trollkodni járnak, vagy kiadni a dühüket.
Itt voltak már ilyen válaszok, hogy: anyázni járok ide stb.
szóval hiteles véleményforrást ne itt keress.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!