Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A drogtörvényeket ki módosítha...

A drogtörvényeket ki módosíthatja?

Figyelt kérdés
Ha tehetném két dolgot átmódosítanék
2011. ápr. 24. 18:06
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
tévedés... a magyar ember, mint az alkoholban, ebben sem tudja hol a határ... vajon miért nem legális ebben az országban egy pohár sör a vezetéshez?! ugyanezért nem szabad a könnyű drogokat se legalizálni...
2011. ápr. 24. 19:22
 12/22 A kérdező kommentje:
miért hol tolerálják azt h vezetés előtt valaki ivott akár egy keveset is?
2011. ápr. 24. 19:38
 13/22 anonim ***** válasza:
Eddig egy szóval sem beszéltél a vezetésről, de betépve elég "jó" lehet!
2011. ápr. 24. 20:01
 14/22 A kérdező kommentje:
nem vezettem még sosem mivel nincs meg a jogsim , am 19 vagyok
2011. ápr. 24. 20:04
 15/22 anonim ***** válasza:
90%

én megmondom mi kéne. a cannabis legalizálása és termesztése. ezzel csinálnánk gyárakat, munkahelyeket, a turizmus hirtelen nagyon megnőne, lenne bioüzemanyag, takarmány, lehet belőle embereknek is élelmiszert készíteni. és a sok hülye ember nem agressziózná magát a hígítókon amit megiszik hanem csak lazulna egy ganja ültetvény árnyékában.

de legalizálnék mindent és gyógyszertárban árulnám. azok akik meg mondjuk csak a heroinnak élnek adnék külön munkát, rendes fizetést és receptre a drogjukat de megemelném az orvosi kezelésük költségét. a cigit és a piát heroinnal, kokainnal együtt árulnám.

szerintem ennyi kéne és teljesen rendbe jönne még az ország helyzete is.

2011. ápr. 24. 20:06
 16/22 anonim ***** válasza:
... És kihalnánk.
2011. ápr. 24. 20:12
 17/22 A kérdező kommentje:
a füves ötlete még jó is de heroin ááá az már túl radikális cucc, a fű elsősorban azért jobb mint a pia szerintem mert attól biztos nem lesz senki sem kötekedős-családverő- satöbbi satöbbi
2011. ápr. 24. 20:58
 18/22 anonim ***** válasza:
Szerintem meg inkább a tanulással foglalkozz, nehogy pár év múlva szidd a Fideszt hogy milyen rossz is miattuk az életed.
2011. ápr. 24. 21:16
 19/22 anonim ***** válasza:
Igen, semmi másra nincs szüksége jelenleg nemzetünknek, csak drogokra. Ha azokat legalizálnánk, akkor minden rendbejönne. -.-'
2011. ápr. 24. 21:29
 20/22 anonim ***** válasza:

szerintem a minden legalizációja jobb megoldás lenne.

inkább adnék az embereknek tiszta minőségi speedet mint ezeket a szar patkányokon se tesztelt azt se tudod mivel felütött legális dizájner drogokat.

vagy akkor nem legalizálnék hanem csak nem büntetnék,

csak azokat a dílereket akik átbasszák az emberek agyát és olyan dolgokat adnak el amitől meghalnak.

amúgy az adózásából rengeteg pénz bejönne és szerintem nem sokkal több ember használná őket mint most.

2011. ápr. 24. 22:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!