A drogtörvényeket ki módosíthatja?
én megmondom mi kéne. a cannabis legalizálása és termesztése. ezzel csinálnánk gyárakat, munkahelyeket, a turizmus hirtelen nagyon megnőne, lenne bioüzemanyag, takarmány, lehet belőle embereknek is élelmiszert készíteni. és a sok hülye ember nem agressziózná magát a hígítókon amit megiszik hanem csak lazulna egy ganja ültetvény árnyékában.
de legalizálnék mindent és gyógyszertárban árulnám. azok akik meg mondjuk csak a heroinnak élnek adnék külön munkát, rendes fizetést és receptre a drogjukat de megemelném az orvosi kezelésük költségét. a cigit és a piát heroinnal, kokainnal együtt árulnám.
szerintem ennyi kéne és teljesen rendbe jönne még az ország helyzete is.
szerintem a minden legalizációja jobb megoldás lenne.
inkább adnék az embereknek tiszta minőségi speedet mint ezeket a szar patkányokon se tesztelt azt se tudod mivel felütött legális dizájner drogokat.
vagy akkor nem legalizálnék hanem csak nem büntetnék,
csak azokat a dílereket akik átbasszák az emberek agyát és olyan dolgokat adnak el amitől meghalnak.
amúgy az adózásából rengeteg pénz bejönne és szerintem nem sokkal több ember használná őket mint most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!