Mi történt a kuruc. Infoval vagy csak nálam nemjön be?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 23. 21:11
11/19 anonim válasza:
Hála Istennek! Remélem nem is fog bejönni.
12/19 anonim válasza:
nem kell fosnotok.
megnéztem egy portscanner weboldallal, azon se jön be, pedig külföldi. Tehát nem MO tiltotta le. Vagy az amcsi szoláltatót tiltotta le, vagy valami egyéb hiba.
14/19 anonim válasza:
"Attól, hogy a szerver Amerikában van még a magyarok a célközönség, magyar az oldal, a magyar kormány csőrét piszkálja, és Magyarországról is ki lehet kapcsoltatni vagy lőni"
Nem lehet. De már működik.
15/19 anonim válasza:
"Hála Istennek! Remélem nem is fog bejönni."
Akkor most leszophatod magad, mert már működik az oldal. :D
16/19 anonim válasza:
"Vagy az amcsi szoláltatót tiltotta le, vagy valami egyéb hiba."
Az sosem fogja, mert épp a demokráciájára büszke.
17/19 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: ma 06:01
Gratulálok hogy neked az ehhez hasonló szarok az életed fénypontjai. Értelmes jószág lehetsz. Olvasd csak!
18/19 anonim válasza:
Fáj az igazság a sok zsiráfnak.
19/19 anonim válasza:
Nekem sem jön be nem azért mert nem értem el hanem mert már röhögni se lehet rajta annyira szánalmas sok szöveg rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!