Mit lehet tenni a Szebb Jövő Polgárőrség és a Védőerő ellen?
A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:35
Kiváló válasz!
Jelentkezz itt, egy DAFEM party keretében:
"A "magyarbűnözés" ellen így is kőkeményen fellépnek."
Tééééényleg? Hol? A Pintér- vagy az Orbán-villa előtt?
04.22 17:28-as
Ilyen gagyi szrt belinkelni :):P:):)
Jobbikos vagyok amúgy és fetrengtem a röhögéstől!:D
Szánalmasan humoros!:D
"Z"
Azon az állásponton vagyok, mint többek: azt az okot kell megszüntetni, amiért létrejöttek. Lassan naponta történik brutális gyilkosság, rablás, vagy szóváltásból kialakuló, hirtelen felindulásból elkövetett emberölés. Az elkövetők származása szinte egyből kikövetkeztethető, és elég kicsi a tévedés valószinűsége. Ezek ellen vannak törvények, kár, hogy hiába, mert nem tartják, nem tartatják be. Megértem, hogy ezek az emberek végső elkeseredettségükben teszik azt, amit tesznek, de ez a végső elkeseredettség sem lehet kibúvó a törvény alól. Illetve ha nekik ezt lehet, akkor hiába hoznak törvényt Gárdák, Egyesületek, Véderők ellen: úgyis mindig lesz egy újabb, aki megpróbálja az embereket megvédeni - ha a rendőrségre (akinek ez feladata lenne) NEM LEHET SZÁMÍTANI.
"Pintérnek és Orbánnak KELL sürgősen törvényt hozni ellenük! Szégyen az országra,hogy ilyen szervezet létezik.
Nem élünk Hitler korában!"
Valaki táborokat szervez valahol? Ha tudomásod van ilyenről szólj légyszíves. Szeretném támogatni.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:04
Amikor a drágaságaidból embert neveltek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!