Miért lázadtak fel a cigányok a polgárőrség ellen?
Engem is elkeserít és egyenesen dühít ami itt folyik Magyarországon, méghozzá azért, hogy ezek a galád gyilkosok, tolvajok vannak felháborodva és még a kormány, mszp, lmp és a média is védi őket.. Tisztán látszik minden. Aki nem látja át a dolgokat az nagyon buta. A média miért nem kérdezi meg a becsületes magyar embereket, öregeket hogy mit gondolnak erről a helyzetről? Azért nem, mert nekik van igazuk. A cigányok félnek? Hol félnének már ők a magyartól, hiszen nekünk kell félnünk már saját házainkban! A kormány meg elbújhatna és lemondhatna. 2 hét alatt közbiztonság lesz mindenhol? Hol? Hol lenne? Mikor 2 rendőrrel beszélgettem, mikor kihívtam őket a cigányokra, mert azok rendbontást tettek, és még a rend őrei meg is mondták nekem, hogy nem tudnak tenni semmit, mert ahhoz fel kellene menni a parlamentbe és meg kell változtatni a helyzetet! Ja, már elmúlt rég az a két hét. Vidéki emberként jól tudom mi folyik itt, csak a Rózsadombról nehéz el látni ide. Erről ennyit. Jó lenne, ha a hatalom nem a kisebbséget védené (több joguk van), hanem akik még többségben vannak, mi magyarokat. Nem a polgárőröket kellene vegzálni, hanem a bűnözőket. A kérdésedre még válaszolva annyit mondanék, hogy sajnos az emberek nem tudnak összefogni, mert birkák. Lásd pl. a 2,5 millió fideszre szavazót, akik most már bánják, hogy rátették a voksukat, mert már nem csak a cigányok vágják le a lábainkat amin megtudunk állni, hanem az a sok adó és a szegénység, ami ránk nehezedik.
U.i: Pártok nélküli Parlamentet a nemzet akarata alapján!
"retkes cigányok. ők nem romák, hanem cigányok. és hogy miért? a roma az ő nyelvükön jelenti a saját népcsoportjukat. olyan mintha mi az angolokat ugy hivnánk kb hogy english emberek, vagy a németeket deutschoknak. szal ezek retkes cigányok"
Akkor mostantól te se nevezd magad magyarnak, mert az "beszélő embert" jelent, hívd magad inkább ungarnak vagy onogurnak!
Ma Pintér mester is kiállt a járőrözők ellen.
Bár megoldást nem mondott, de megtiltotta a járőrözést.
Ezek szerint nem telt még le a "két hét"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!