Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hitler vagy Sztálin?

Hitler vagy Sztálin?

Figyelt kérdés
ki mellet álltok?
2011. ápr. 19. 16:24
1 2 3
 21/25 Katiecatie válasza:
46%

merthogy?

Sztálin bácsi háromszor annyi embert öletett meg, mint Hitler, de lehet keveset mondtam:D

2011. aug. 8. 14:57
 22/25 anonim válasza:
Először is: Hogy lehet ilyet kérdezni mind a kettő hatalom mánis diktátor volt akik nem törődtek Magyarországgal. Arról nem is beszélve, hogy nem tudom, hogy hány ember vére hullot el miattuk. Igen Sztálinéhoz is, mert lehet, hogy az ő gulagjai nem olyan ismertek mint Auschwitz vagy mint Birkenau, de ott is ugyanaz folyt. És valamelyik válaszoló az első 5 közül említette a gázkamrákat. Nos én nem hiszek abban, hogy valaha is ez létezett volna, mert nincsenek tényleges tárgyi bizonyítékok erre. De persze ez is mindenki szíve joga, hogy miben hisz!!
2011. aug. 14. 01:36
 23/25 anonim ***** válasza:

Utolsó

A Bécsi döntések Hitler miatt is voltak.

Amúgy mind a két ember nagyon rendes,okos, jó kinézetű emberek voltak.

2012. jan. 29. 15:47
 24/25 anonim ***** válasza:

"Nos én nem hiszek abban, hogy valaha is ez létezett volna, mert nincsenek tényleges tárgyi bizonyítékok erre."

nos az ilyen emberek miatt tudott Hitler és a többi hatalomra jutni

2012. jan. 31. 14:29
 25/25 anonim ***** válasza:
Hitler!
2020. szept. 20. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!