Szerinted, több helyre kéne a Szebb jövőért egyesület?!
több cigánylakta területre mint pl:Székesfehérvár- Mura utca
vaggy Szentes stb.....
Szerinted ?
"Ha az állam nem hajlandó ellátni a feladatát(ti. törvények betartatása), akkor az emberek veszik kezükbe a dolgot"
Márpedig az állam évtizedeken át bizonyította, hogy teljesen alkalmatlan a cigányok kordában tartására. Innentől kezdve meg akkor nincs is miről beszélni.
Nem kordában kellene tartani a cigányokat,hanem munkahelyet teremteni nekik!
De amíg az egyetemet végzett magyaroknak sincs munkája,addig hogy lenne nekik?
Ami pedig ezeket a vonulgató,"rendfenntartókat" illeti,érzelmileg nulla emberek,akik nem nézik embernek a cigányokat,csupán élvezik,hogy hatalmuk van és megfélemlíthetik őket!
Ez nagyon hamar súlyos következményekkel járhat,ahelyett,hogy javulna valamit is a helyzet.
"Ami pedig ezeket a vonulgató,"rendfenntartókat" illeti,érzelmileg nulla emberek,akik nem nézik embernek a cigányokat,csupán élvezik,hogy hatalmuk van és megfélemlíthetik őket! "
Ismersz te ilyen embereket? Én láttam már őket cigányokkal beszélgetni. Persze azokkal, akikkel lehet is. És semmi bajuk nem volt egymással. A másik meg az, hogy lehet, hogy megfélemlítik 1-2 településen a cigányokat, de másik 5-600 településen a cigányok félemlítik meg a magyarokat. Én falun nőttem fel, és volt olyan időszak, hogy nem mertem kimenni a játszótérre játszani, mert mindennap megfenyegettek, párszor meg is vertek... Ezek a járőrök pedig nem bántottak senkit
Bár így lenne. Sajnos azonban nem kell a nyakukba lihegni, aki a közelükben él, az mind megtapasztalja a "rendszeretetüket" és a "törvénytiszteletüket" nap mint nap.
Nem véletlenül vannak kiakadva a helyiek rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!