Miért gondolják azt (már akik), hogy a nemzetközi közösségi oldalak (pl. Facebook, Twitter, stb. ) létrehozói és üzemeltetői a titkosszolgálatok?
Nem akarok hergelni senkit, ne azért kérdezem!
Válaszokat köszi!
Első kettő!
Kinek nem inge, ne vegye magára. Mit mentegetőztök, ha tényleg nem csináltok ilyesmiket?
Szerintem a CIA-t nem érdekli, hogy Lakatos Renátó szereti a
Fekete Szemeket és a mákos tésztát.
itt nem Lakatos Rentátóról van szó, annál azért komolyabb a tétje
másrészt nézd csak meg, ma egy nyomozásnál azonnal azzal kezdik, hogy felgöngyölítik valakinek az iwiw-es kapcsolatait (egyelőre csak ezt láttam, de gondolom, ők is fejlődnek, és már facebookoznak is), a titkosszolgnak pedig eleve egy hatalmas fegyver a kezében
Aki v.mi törvénytelent művel, és ezt még híreszteli is, az ne csodálkozzon, ha lekapcsolják akár iwiwen, akár, fb-on.
Térfigyelő kamerák....... szerintem jó, hogy vannak. Én nagyobb biztonságban érezem magamat tőlük; jó tudni, hogy legalább az esélye megvan annak (ha az eredménye nem is), hogy elkapják a tettest, ha pl. megtámad v.ki.
Gondoljátok, hogy van akkora alkalmazotti létszáma az itthoni t.sz.-nak, hogy figyelje a közösségi oldalak hazai felhasználóit? Ehhez borzasztó sok ember kell szerintem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!