Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Igaz ez a Vatikánnal kapcsolat...

Igaz ez a Vatikánnal kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Egy fórumon jött szóba és ott írták, hogy a Vatikán "szervezi" Európába a migrációt Afrikából, hogy jöjjenek a fekete hívek és a muszlimok is. Így a feketék és a muszlimok beilleszkedésétől tartók ill. muszlimellenesek megtöltik a templomokat. Igaz ez? Nem szeretném, ha valami vallási vita lenne belőle, se vallásosak, se ateisták ne "szónokoljanak"! Csak a tények érdekelnek. Köszönöm szépen.
2011. ápr. 13. 17:19
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez ostobaság, az összesküvés-elméletek netovábbja.
2011. ápr. 13. 17:36
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Marhaság. Te komolyan itt tartasz?
2011. ápr. 13. 17:39
 3/9 anonim ***** válasza:
20%
Van benne logika. Nagyon sok afrikait megtérítettek misszionáriusok, elvileg segíthetnek nekik az európai letelepedésben. A migrációs tendenciának gazdasági okai vannak, amit esetleg kihasználhat az egyház. Mindenesetre jobb ma egy katolikus néger, mint holnap két vudu hívő, csirkét áldozó.
2011. ápr. 13. 17:44
 4/9 anonim ***** válasza:
83%
Ennél nagyobb marhaságot legutoljára akkor hallotam, amikor azt mondták, hogy Amerika idézte elő a Japán földrengést.
2011. ápr. 13. 17:45
 5/9 anonim ***** válasza:
93%
Ezt hogyan képzeled? Ott imádkoznak a muszlimok, erre hirtelen odalép egy keresztény pap, és hátulról megkereszteli őket? Aki hisz egy Istenben, nem fog csak úgy átváltani egy másik hitre, ha meg nem hisz a környezetében gyakorolt hitben, akkor nem fogja elfogadni mások hitét sem. Aki meg keresztény, az nem muszlimellenes, és a feketéktől sem tart, mivel a kereszténység egyik legfőbb tanítása az, hogy ne ítélkezz, és bocsáss meg.
2011. ápr. 13. 17:47
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem hinném.
2011. ápr. 13. 18:20
 7/9 A kérdező kommentje:

Azt nem mondtam, hogy elhiszem. Azért írtam ki kérdésnek, mert hátha van valaki aki járatosabb a témában. Na mindegy.

Amúgy meg nem a muszlimok megtérítéséről van szó. Ekkora baromságot. Arról lenne szó, hogy már ez a 10%-nyi muszlim bevándorló is mekkora ellenérzéseket vált ki az adott társadalomban. És ez az egyház malmára hajtja a vizet. Plusz a fekete bevándorlók meg amúgy is keresztények. De amúgy meg lehet nézni a nyugati országokban mindenki tesz a kereszténységre, még a megkeresztelkedettek is. Ez benne a logika.

2011. ápr. 13. 18:46
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez baromság. A Vatikán miért is hívna muszlimokat? Nézd meg, mennyire meggyengült a kereszténység, mióta idejött ez a sok muzulmán.

A liberálisoknak köszönhető, nem a vatikánnak.

2011. ápr. 13. 19:05
 9/9 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

A kérdésedre nem tudom a választ, de azt ne vedd alapnak, hogy a fekete bevándorlók mind keresztények. Teljesen vegyes a vallási hovatartozásuk. Akiket én ismerek, szintén. Csak azért szóltam, hogy ne legyen rossz a viszonyítási alapod.

manju

2011. ápr. 21. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!