Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ön szerint van cigánybűnözés?

Ön szerint van cigánybűnözés?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 9. 22:08
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
7%
Én erre nem lennék büszke a helyedben, semmivel nem vagy jobb mint egy politikus vagy egy bűnöző. Ha elolvastad én egyetemi tanár vagyok, aki tudással és munkával lett gazdag, és a többség igenis a szegénység miatt lesz bűnöző. Te is az voltál, nem igaz? És most meg ellopsz mindent. Mi ez ha nem ellentmondás?
2011. ápr. 10. 01:16
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
Van sajnos b+ de még mennyire.
2011. ápr. 10. 01:18
 23/33 anonim ***** válasza:

"Én erre nem lennék büszke a helyedben, semmivel nem vagy jobb mint egy politikus vagy egy bűnöző. Ha elolvastad én egyetemi tanár vagyok, aki tudással és munkával lett gazdag, és a többség igenis a szegénység miatt lesz bűnöző. Te is az voltál, nem igaz? És most meg ellopsz mindent. Mi ez ha nem ellentmondás?"

Igaz, de nem loptam! Tehát nem a szegénység miatt lop az emberek jórésze. Bár azt elismerem vannak olyanok is akik amiatt.

Sehol sem írtam olyat, hogy büszke vagyok erre, csak állításom támasztottam alá. Ahhoz mérten, hogy egyetemi tanárnak mondod magad elég nehezen értelmezel dolgokat.

2011. ápr. 10. 02:31
 24/33 anonim ***** válasza:
2011. ápr. 10. 11:17
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
Van.
2011. ápr. 11. 18:25
 26/33 anonim válasza:

Ez a bűnözési forma a rendszerváltozás óta erősödött fel.

Előtte nem volt gyakoribb, mint más etnikumok bűnözési statisztikája. Tehát a megélhetési bűnözést etnikumhoz kötni: enyhe túlzás. Ennek kapcsán inkább eredeténél fogva: politikusi bűnözésnek nevezném, hiszen az Ö rossz döntéseiknek (adónak nevezett intézményesített népfosztogatás, magánosítás,kirekesztés) írható fel.

2011. ápr. 14. 13:00
 27/33 anonim ***** válasza:
74%

Vannak olyan bűncselekmények amelyek ennek a népcsoportnak a bűnözőire jellemzőek, ezeket a bűncselekményeket nevezik sokan "cigánybűnözésnek".

A jelenség létező dolog, akkor is, ha ezt az elnevezést sokan sértőnek tartják.

Miskolcon a régi rendőrfőkapitány is beszélt róla, hogy bizonyos bűncselekmény-fajtákat kizárólag a helyi cigányok követnek el, a bűncselekmény típusából ítélve már erős biztonsággal le tudja a rendőr szűkíteni a lehetséges elkövetők körét etnikai alapon is.

Ez eléggé előítéletes kijelentésnek hangzik, de a tapasztalat igazolta.

2011. ápr. 14. 16:10
 28/33 anonim válasza:
Sajnos tapasztalatból mondhatom, hogy van. Tőlünk pl. keritésen keresztül vittek el egy négykerekü kis kocsit
2011. ápr. 14. 16:24
 29/33 anonim ***** válasza:
Van.
2011. ápr. 14. 16:55
 30/33 anonim válasza:

Sziasztok! Igen is van cigánybünözés!!! A börtönökben 90% cigány van elszállásolva. Azért írtam így mert nekik ez igen is szállás, szines tv, edzőterem, kártya, stb. Meg kell nézni a cigánytelepeket, ez a népcsoport nem tud és nem is hajlandó szocializálódni. Igénytelenek, viselkedni se utcán se intézményekben nem tudnak. Az a rétegük, amelyiknek több pénze van mint esze, terepjárókkal és más luxusautokkal járnak ők sem a napi 16-18 órás ,,munkából" tartják fönn magukat azon a szinten hanem bünözésből.Se a rendőr se az apeh ellenőrei nem mennek oda hozzájuk, hogy ugyan már miből lóg a nyakába félmilliós aranylánc, miből öltözik úgy ahogy, miből van az autó,miből van a lakás és miből tartja fenn? És még a parkolóőr sem mer jegyetkérni ezektől.A jogaikat azt tudják hangoztatni, de a kötelességeiket azt nem. Azt tartják kötelességnek, hogy 8-10 gyereket szüljenek s amit utánuk kapnak az államtól abból élnek, a rajkók meg az utcán nőnek fel s már gyerekkorban elkezdik a bűnözést és terrorizálják a magyar gyerekeket. Mi magyarok miért nem kapunk védelmet ezek ellen, csak akkor ha már vér folyik.Ellopják a házainkból az élelmet, az udvarainkból a jószágot, a földjeinkről a paradicsomot, gyümölcsöt és nem tesznek ellenük semmit s nekünk tisztességes embereknek kell félnünk ezektől, pedig mi dolgozunk, adózunk és szeretnénk biztonságban élni és felnevelni gyerekeinket! Felháborító, hogy ,,választott" politikusaink e növekvő létszámú bűnöző népcsoportot szavazataik miatt jobban támogatják őket törvényeikkel mint a becsületes magyar embereket, családokat. Beköltöztetnék mindegyikhez (aki így védi őket) egy ilyen familiát, aztán karolja fel őket, éljen velük, tapasztaljon. Stb, stb, stb.Jól felhúztam magam.

Ui: Tisztelet annak a 10%-nak!

2011. ápr. 15. 07:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!