Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Magyarországon a többség...

Magyarországon a többség minimálbérböl éhezik, egyesek millios, több millios fizetést kapnak. Mire fel kapják ök ezt a fizetést?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 9. 13:00
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

15.08nak

Nem túlzás.A minimálbérből még ha nem is fizetsz ki minden rezsit havonta,akkor sem lehet emberhez méltóan élni.Éhezésről igen nem beszélhetünk,ha három napig eszel egy lábas paprikáskrumlit,szikkadt kenyérrel.Akkor nem,de ez is valamilyen szintű éhezés ezt lássuk be.

2011. ápr. 9. 16:02
 12/22 doboszoli ***** válasza:

Ilyenkor szoktak jönni a különleges képességekkel rendelkezők, akik a maguk erejéből küzdötték fel magukat a semmiből milliomossá.

Nekem meg remegni kezd a szám széle..

2011. ápr. 9. 16:50
 13/22 anonim ***** válasza:

Az izraeli vagyok

Ez a problema nalunk is megvan sajnos. Vannak vezetok, akik 10 milliot is megkeresnek, a minimal ber meg 4000.

Most an a Kneszetben van egy olyan inditvany, hogy hozzanak torvenyt arrol, hogy egy cegen belul senkinek se lehessen tobb a bere, mint a legkevesebbet kereso dolgozo berenek 50-szerese.

Vannak akik tamogatjak, masok ellenzik, hogy az allam ilyen mertekben beavatkozzon a gazdasagba.

2011. ápr. 9. 18:15
 14/22 anonim ***** válasza:
Magyarországon a többség NEM éhezik minimálbérből!!! Könyörgöm, olyan nehéz ezt felfogni? Tavalyi adatokat találtam csak, melyek szerint kb 250 ezer valódi minimálbéres (tehát nem csak bejelentett) lehet az országban. Nagyon nem szeretem, amikor azt képzelik az emberek, hogy fekete Afrika közepén sínylődnek.
2011. ápr. 9. 18:24
 15/22 anonim ***** válasza:
doboszoli, nekem meg akkor remeg a szám széle, akárhányszor írsz valamit. Mi lenne, ha kerítenél magadnak egy életet, felépítenél egy karriert vagy valamit csinálnl, ahelyett, hogy naphosszat itt siránkozol meg osztod az észt. Hihetetlen.
2011. ápr. 9. 18:27
 16/22 doboszoli ***** válasza:
Na erre gondoltam!!
2011. ápr. 9. 19:05
 17/22 anonim ***** válasza:
Szerintem veled van a gond, ha felidegesítenek az olyan emberek, akik tettek valamit és előbbre jutottak.
2011. ápr. 9. 19:11
 18/22 anonim ***** válasza:

A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:11

Szerintem nem azokra haragszik akik elértek valamit,hanem azokra akik ezt a másik képébe nyomják.

2011. ápr. 9. 19:38
 19/22 doboszoli ***** válasza:

Kedves Nagymenő!

Ha tudnád hányszor álltam már fel a padlóról,ahová rajtam kívülálló okok miatt kerültem, hány "karriert" próbáltam építeni, amit a pénztelenség derékba tört, nem vádaskodnál ismeretlenül.

A kritika nem egyenértékű a siránkozással.

Soha nem "idegesített" ha valaki vitte valamire, de alapból is nyugodt természetű vagyok. A szájszél remegést

szemléltetően írtam.

Azt azonban tényleg rühellem, ha valaki lóhátról osztja az eszet(mindegy hogy került oda) a gyalogosnak, hogy miért nem halad gyorsabban.Ez is egyfajta virtuális hasonlat, nehogy el kezdd keresni a monitor mögött a lovat.

Még mielőtt valami sivárlelkű, magáramaradt, csőlakó képe rajzolódna ki előtted rólam, tájékoztatlak, hogy az életem rendben van. Igaz, hogy nem adok havonta 300 ezerért munkát 40 embernek, nem keresek milliókat, de vannak barátaim, családom, munkám, van mit ennem, hol laknom, jól érzem magam a bőrömben.

Az meg, hogy elhiszem-e a kommunikált szemfényvesztéseket vagy nem, legyen az én magánügyem, aminek hangot is adok, akkor is ha a "menőknek" nem tetszik.

2011. ápr. 9. 20:27
 20/22 anonim ***** válasza:
Hát akkor meg mit siránkodsz egyfolytában, hogy így szar, meg úgy, amikor minden rendben van? Elárulom, akkor ezek szerint egy szinten vagyunk, nekem is van egy szép szakmám és remekül éldegélek. Csak a család nincs meg, de nem is hiányzik egyelőre. Örülök, hogy jól élsz, de az összes hozzászólásodból az süt, hogy munkanélküli segélyen tengődő, bocs a kifejezésért, panelproli vagy. Ez már depresszió, javaslok egy látogatást egy pszichológusnál, mert nem tudom mi okod lehet rá, ha minden rendben van.
2011. ápr. 9. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!