Miért szól bele olyan ember a politikába, aki egyáltalán nem ért hozzá?
Gondolok főként az olyan 12-13-14-15 évesekre,akiknek a 3 elsődleges sztereotíp válaszaik,hogy "Vesszen trianon","mocskos mszp",büdös cigányok".
Ami a legrosszabb,hogy nem csak ilyen "kis" gyerekek csinálják ezt.
Ennek mi értelme van?
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:29
Nem összességében gyaláztam le őket.
mokkacsinonak szól elsősorban:
Az MSZP a kormányon töltött 8 évének köszönheti ezt a titulust, ebben semmi divat nincs.
A cigányokat mindenki utálja, aki napi, vagy heti szinten érintkezik velük.
Olyan magyar ember meg nincs, aki "imádja Trianont"
21:26
"Meglátjuk majd mennyire fogsz jól keresni a fidesz alatt, még 2 év és úgy fogunk élni mint az ukránok..."
Ez a mondat megy a 2010 nyári "őszre 400 Ft lesz az euró" jóslat mellé a szoci előrejelzések dicsőségtáblájára.
Én nem mszp és nem fidesz bérenc vagyok. De ha észrevetted volna ebben az országban mindig is utálták az előző kormány cselekedeteit. És mindig olyannyira, hogy semmit sem lehetett belőle soha meghagyni. Az egyik balra lépett kettőt, a másik jobbra. Azaz vissza a nullába. Ez így lesz szép.
És bocsánat a trianont elírtam. Nem imádni, hanem utálnit akartam írni. De ez igenis divat. Mert pl kérdem tudod e mikor volt hol volt, mi történt kik szóltak fel az érdekünkben stb. Fogadjunk, hogy a legtöbben a felére sem tudnak válaszolni, és azért osztják az észt, hogy így trianon úgy trianon. ÉS persze nem kellett volna. De van, mint ahogy volt MSZP van FIDESZ, és lesz majd valami.
"Meglátjuk majd mennyire fogsz jól keresni a fidesz alatt, még 2 év és úgy fogunk élni mint az ukránok..."
TE lehet... Én meg teszek azért, hogy ne így legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!