Valaki el tudná nekem magyarázni, hogy miért foglalkoznak azzal emberek, hogy mindenáron tagadják a holokausztot?
Nemrég megnéztem pár filmet, illetve dokumentum-filmet a témával kapcsolatban és ezekután nem értem miért vannak mégis emberek, akik mindenáron tagadni akarják.
Oké, a filmek nagy része fikció, viszont van igazságmagva is. A dokumentumfilmek más tészta, hisz a túlélők és a régi SS tisztek mesélnek. Van egy 6 részes dokumentumfilm: A nácik végdő megoldása címmel, ahol még régi sS tisztek is beismerik a gázkamrákat.
Kérdem én, ezekután hogy merik mégis bizonyos emberek tagadni a holokausztot. Miért ebben lelik örömüket, hogy ezt tagadják?
Mások nem tagadják , csak a meggyilkoltak számába kötnek bele...
Ennek is mi értelme? Nem az a lényeg, hogy egymillió embert gázosítottak-e el,m vagy 6 milliót, hanem maga a tény, hogy megtörtént. mások azzal jönnek, hogy a történelem kegyetlenkedései közül miért mindig ez köszön a leggyakrabban vissza, miért ez a téma jön elő a legtöbb filmen...
Talán azért, mert a brutalitás és az embertelenség tetőfoka volt, az a mód, ahogyan megölték őket. Elgázosítás, elhitetve hogy scak zuhanyoznak, majd elégetés. És ez napi szinten. Arról nem beszélve, hogy ártatlan gyerekek százait ölték így meg, nemcsak a felnőtteket.
A zsidókon kívül más etnikai csoportokkal is ezt tették, szóval nemcsak a zsidók szenvedtek, hanem mások is.
Én sem szeretem például, hogy a holokauszt kapcsán csak a zsidókat emlegetik, mert ez sem helyes. Attól függetlenül nem vitatom a megtörténtét a dolognak..
22 évesen elég agyament.
Amúgy azzal a nevenincs honlappal sokat mondtál, mert annyi igazság van rajta, mint ilájvízelben...
16.14! Te vagy agymosott!
Kérdezőnek: Én kérdeztem meg, hogy hány éves vagy és örültem (örülök) Neked! Maradj ilyen!
Köszi! :-)
És szerintem is ő az agymosott.
"16.14! Te vagy agymosott!"
"Köszi! :-)
És szerintem is ő az agymosott"
Egy bolond százat csinál... 99 még hiányzik! Lássatok hozzá, mert az emberek már ígyis gyűlölik a fajtátokat...
a fajtánkat??
Te nézesd meg magad egy orvossal szerintem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!