Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha minden ország el van...

Ha minden ország el van adósodva, akkor kinél van a pénz?

Figyelt kérdés
Ezt a feliratot a galgamácsai vonatállomáson lehet látni. És tényleg, kinél van akkor?
2011. márc. 25. 11:02
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
50%
61% téged meg úgy manipulálnak egyes politikai érdekcsoportok, hogy észre sem veszed. Fel sem fogod, hogy a te fajtád a leghűségesebb pártkatona!
2011. márc. 25. 23:27
 22/32 anonim ***** válasza:

"61% téged meg úgy manipulálnak egyes politikai érdekcsoportok, hogy észre sem veszed. Fel sem fogod, hogy a te fajtád a leghűségesebb pártkatona!"

Engem manipuláltak? Aztán hogyan? A médiumok kb. 1%-ának mondom a véleményét, míg te a 80-90%-nyi liberális, globalista agybaj hülyeségeit lököd biorobotként repeat üzemmódban. Gyakorlatilag a "te véleményed" ömlik a csapból is, mert ez a háttérhatalomnak kedves vélekedés, a szervilis libertariánus őrület.

2011. márc. 25. 23:31
 23/32 anonim ***** válasza:
35%

"A médiumok kb. 1%-ának mondom a véleményét"

Igen. Szóról-szóra visszamondod, és még te robotozol. C3PO semmi hozzád képest, akkora droid vagy. Ami pedig az én véleményem, az az ismereteim és feltételezéseim alapján KIALAKULT, nem pedig olvastam, belemosták az agyamba, hogy bemagolva, vak hittel visszamondhassam, mint "egyesek".

2011. márc. 25. 23:38
 24/32 anonim ***** válasza:
0%

"Igen. Szóról-szóra visszamondod, és még te robotozol."

Ne hazudozzál itt. Ki löki szóról szóra a legnézettebb tévék, rádiók, hírportálok véleményét repeat üzemmódban, én vagy te? Ki löki a 3-4 millió magyar által nézett Retekklub és Telavivkettő globalista, antimagyar dumáját? Hát persze hogy te, a liberális konzumidióta! Ideje lenne gondolkodni is a szervilis szövegismételgetési gyakorlatok helyett!

2011. márc. 25. 23:46
 25/32 anonim ***** válasza:
0%
Aki nem a mainstream véleményt löki, az nyilván utánaolvasott, utánakutatott a témáknak, ahogy én is. A te szegénységi bizonyítványod, hogy a liberális szutyok is elég számodra, ami bármelyik csapból kiömlik spanyolviaszként tálalódva, miközben csak proli parasztvakítás a plebs számára. Olvassál inkább a papagájkodás helyett, libsi!
2011. márc. 25. 23:48
 26/32 anonim ***** válasza:
2011-ben liberálisnak lenni akkora droidság, mint a középkorban inkvizítorként működni. Mindkét esetben a központi hatalom, illetve az ideológia szervilis, gondolkodás nélküli kiszolgálásáról és a másképp gondolkodók üldözéséről volt/van szó. Mindkét esetben lehetetlen hülyeségeket erőltettek az emberek fejébe, manapság pl. a tömeggyilkos cigánybűnöző és a professzor emeritus egyenlőek, a közszeméremsértőknek, bűnözőknek jogaik vannak, az évezredes emberi értékek és ideák védelme pedig tömeggyilkos gonoszság.
2011. márc. 26. 00:00
 27/32 anonim ***** válasza:
30%
Tipikus. Aki nem a te túlegyszerűsített világképedet fújja, az biztos Retekklubról meg TV2-ről tájékozódik liberális, nemzetvesztő, meg f*szomtudja mi, csak mert az van a kis Domesztosszal mosott agyadba beletuszkolva! Igazából akit sajnálni lehet az te vagy, bedőltél egy biznisznek, hűséges törzsvásárlója lettél a politikai színtér Tescojának, teljes sötétségben, de gyomorforgató magabiztossággal. Egyszer talán még nagyot fogsz koppanni, mikor megvilágosodsz és remélem én a közelben leszek, egy "én megmondtam"-ot betárazva, te ideológiai selejt.
2011. márc. 26. 00:01
 28/32 anonim ***** válasza:
Jól "megaszondta" az inkvizítor úr a központi ukázt! Vesszen a "náczi" eretnekség, a liberalizmus az egy igaz eszme! :DDD
2011. márc. 26. 00:08
 29/32 anonim ***** válasza:
Szánalmas baromja, azt hiszi mindenki liberális csak ő és a többi ápolt nem. Na mindegy alvás.
2011. márc. 26. 00:10
 30/32 anonim ***** válasza:
Amúgy ajánlom, hogy tanult történelmet, a liberális-globalokrata hatalmad totalitárius törekvései bizony nem példa nélküliek a múltban, de sem a Római Birodalom, sem a pápaság nem diktál már... pedig aztán előbbi papíron civilizálni akart, az utóbbi az igaz igét terjesztette, a te brancsod meg az egyenlősdi nevében próbál meg világuralomra törni. Hiába minden mézes-mázas jelszó, a történelmet és a múltat ismerő emberek nem dőlnek be az ócska, csapból is folyó dumáknak! Tanulj és okosodj, mert kb. általános iskolás színvonalon honolsz jelenleg a szervilizmusoddal és a kor ideológiájának kritika nélküli akceptálásával! Ne nyelj be mindent gondolkodás nélkül!
2011. márc. 26. 00:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!