Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Azért mert vki. kommunista...

Azért mert vki. kommunista még hihet Istenben?

Figyelt kérdés
2011. márc. 21. 18:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

"A megvalósult államszocializmus viszont mélyen vallás, és egyházellenes volt."

Nem egészen. Addig üldözték az egyháziakat, amíg melléjük nem álltak, aztán segédkeztek nekik a besúgásokban.

2011. márc. 22. 20:56
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Itt most senki nem kérdezte, hogy van-e Isten, vagy nincs.A kérdező szerint nyilván van, úgyhogy ezzel a válasszal nem hiszem, hogy sokat segítettél neki.

És kérdező, én úgy gondolom, hogy valaki vagy ebben hisz, vagy abban. Biztosan akadt 1-2 kommunista, aki vallásos volt, legalábbis hitt abban, hogy van valaki, aki nagyobb az embernél, de a többség szerintem mélyen egyház/vallásellenes volt.

2011. márc. 27. 18:07
 13/16 Bujtogató válasza:
Megint tudja mindegyik értelmes 25 kromoszómás egyéniség, hogy miről beszél. A kommunizmus gazdasági részének semmi köze nincs a vallásossághoz, sőt, semilyen részének nincs. Több részre nem is igazán hat ki, a főbb elemek a politika és a gazdaság, az emberek saját dolgai pont azok a dolgok, amik egy teljes kommunista országban az értéket képviselnék, hiszen ha mindenki egyenlő lenne, csak a a személyes dolgaink különböztetnének meg minket. Ezenkívül az "Isten nem szereti a kommunistákat" válaszok adóinak üzenem, hogy bújjanak ki egy kicsit a saját kis álomvilágukból, mert általában ezek az emberek azok, akik azt hiszik, hogy itt, vagy akárhol megvalósult akármikor is a kommunizmus(kivéve kissebb zsidó településeket, akik teljesen el tudtak szigetelődni mindentől, viszont kb 50 év után ezek is megszűntek, beleépültek a mai kapitalista világba. Jónapot kívánok.
2011. márc. 27. 20:45
 14/16 anonim ***** válasza:

nekem anyám komcsi volt most is mszp-s gyurcsány a minden és (bár már templomba nem jár) vallásosnak mondja magát meg minket járat templomba meg hisz istenben

nagyanyám ugyan ez

viszont az hogy lehet hogy mondhtani komcsi családba nőttem fel és mégis kinyílt a szemem?

utálom a komcsikat kiírtották a kereszténységet egy csomó emberből

volt egy emberke aki pap akart lenni és a komcsik megfenyegették az anyját ha engedi akkor az egész családot kivégzik

ezek után szerinted vannak keresztény komunisták?

2011. ápr. 16. 10:21
 15/16 A kérdező kommentje:
Megtaláltam a Munkáspárt weboldalát, itt talán találunk infókat: [link]
2011. ápr. 16. 11:14
 16/16 anonim ***** válasza:
mindenki abban hisz amiben akar érdekes de szerintem még a komcsik is
2011. jún. 16. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!