Az FTC-szurkolói miért ilyen fanatikusok és miért köpködnek másra?
Most ugye kikaptak a VIDI től 0-5 re és egyből azzal jöttek ,hogy azért mert mögötte van a fidesz de akkor ennyi erővel mögöttük is mert ottvan Zubatov meg Tarlós akokr ennyi erővel mögöttük is ott a Fidesz.
MIért csináljkák ezt ?
Aki ma Magyarországon még meccsre jár az vagy valóban fanatikus vagy hülye!
Vidi mögött a Fidesz? Náluk meg a Kubatov! Ennyit erről, hülye s*ggfej mind!
Szerintem most tényleg nem csináltak semmit a fradisták csak a "kedves" kérdező tudta hogy ha leírja azt hogy FTC-szurkoló akkor jön minden őstulok majd kifröcsögni magát.
Amit mondasz hogy "azzal jönnek..."elárulom nemcsak a fradisták hanem minden nem vidifan azzal jön.
Mivel is?Talmácsi alól kivették a MOL-t hogy menjen inkább a Vidihez mert 0szoros bajnokból illene már eccerest csinálni.Nameg az önkormányzati lóvék ügye, minden vidéki csapatot pénzel az önkormányzata de Pesten a kerületek nem külüníthetnek el focira mert nagyrésze megy a nagykalapba.
Amikor Orbán mellett az elvileg tökfüggetlen mlsz elnök Csányi ujjong a videoton-góloknál az sokat elárul.Most egy példát ha mondok: görögtűz fradi pályán félmillás bünti,fehérvári görögtűzet meg dícsérik mily megható.
Nem elég a dolgokat felületesen nézni hanem beleásni vagy meg se szólalni.
köszi a válaszokat :)
A fehérvárit azt bejelentették még a meccs elején is mondtáka tv-be ,hogy engedélyezett pirotechnikai bemutató.
tudom mit írtam és ha figyelemmel követnéd a focifórumokat tudnád mekkora hangja volt ott is a felháborodásnak
technikailag egész egyszerűen nincs mód engedélyt kérni pirotechnikára.az mlsz féle lefektetett szabályok alapján a pirotechnika nem engedélyköteles hanem TILOS.ami tilos arra nem lehet engedélyt kérni.
Még mielőtt szétkennénk ezt hogy így méltányosság úgy kiskapu, a Fradi már a korábbi idényben engedélyt akart kérni arra hogy profi tűzszerészeket alkalmazhassanak az ilyen esetekre mert még az is olcsóbb mint a büntetés.
a válasz az emelesz részéről az volt amit imént boncolgattam:"tilos és kész"
Magyarországon vagyunk a cimbik és komák országában ezt leplezni fölösleges
MLSZ, In-kal
Kisteleki,
átok rád Slota,
Gyurcsány,Csányi büdös korropt mlsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!