Kinél lehet panaszt tenni a Magyar postára?
ügyfélszolgálat: 06-40-46-46-46
viszont ne csináljatok hülyét magatokból szerintem.
ha feladtak nektek egy levelet simán egyszerűen, akkor valószínűleg annak lesz egy olyan 1-2 hetes kézbesítési ideje ami le is van rögzítve valahol a szabályzatban. ha elsőbbségivel adták fel, akkor hamarabb oda kell érni bőven.
amúgy ha nem ajánlott levélről van szó, akkor nem tudod bizonyítani, hogy mikor vetted át.
A feladó gondolhatott volna, hogy ez a 21. század, van e-mail, telefon, és persze ne egy héttel korábban jusson eszébe meghívni valakit valahova.
tehát ha hülyét akarsz kreálni magadból, akkor panaszkodj, le fogják szarni.
"18-án kaptunk meg egy levelet, ami egy 17-ei meghívást tartalmazott, 11-én adták fel!"
Tudsz olyanról, hogy a posta garantálja, hogy X időn belül megérkezik egy küldemény? Szerintem nincs ilyen... Tehát nincs mire hivatkozva reklamálnod. A "két nap alatt meg szokott érkezni" elég gyenge érv. Ha nem tetszik küldd/kérd a levelet futárral, ami garantálja a 3 munkanapos megérkezést - igaz drágább lesz. Az újságokat nem minden esetben a posta hordja már rég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!