Tényleg mondjatok már egy "megélhetési politikust"?
Nem mondok, de:
A parlamenti képviselők választások után távozván a parlamentből nem kevés végkielégítést kapnak, pedig szerintem ez nem más, mint határozott idejű munkaviszony, tudni már az elején mikor lesz vége.
Erre azt válaszolják ott fenn: igen, de ez a pénz kell a képviselőnek, hogy újra munkahelyet találjon, beilleszkedjen.
Ez pedig azt jelenti, hogy megélhetési politikusok, akinek tényleg szüksége van rá, nem? Sok ilyen van ott...
Csatlakozom az előttem szólóhoz.
És még hozzátenném Nyali Palit, az Ország Nyelvét is. (Ha valakinek nem elég világos, szeretett köztársasági elnökünkről van szó.)
Pedro
Illetve az első szólóhoz csatlakozom - csak közben született még egy hozzászólás.
Pedro
Könnyebb lenne arra a kérdésre válaszolni, hogy ki NEM megélhetési politikus. Ha mostantól fogva bevezetnénk, hogy minimálbért kapjanak a politikusok, akkor érdekes módon nagyon-nagyon kevesen akarnának tenni valamit az országért..
Lázár János például biztosan lelépne. Szerintem Orbán is, szinte a teljes MSZP-frakció, az egész LMP-bagázs (kivéve talán Szabó Tímeát), a Jobbikból is jópáran "menekülnének", szóval tényleg érdekes volna. Vona szerintem maradna.
Gyerekek!
Nincs Köztársasági Elnökünk! (Nincs Köztársaság! Mikortól is?)
13:46
Hát ezen most lovagolhatunk egy darabot, de azért maradjunk annyiban, hogy az új alkotmány azzal kezdődik, hogy Magyarország államformája köztársaság...
Pedro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!