Itt az oldalon miért támogatják sokan a Kadhafit?
Már nem egy kérdésnél olvastam, hogy a támadással Líbia is a pénzügyi oligarchák gyarmata lesz stb... Ezt rohadtul nem értem, Kadhafi egy őrült tömeggyilkos, akinek minimum Hágában a helye. Ugyanezt mondom Mubarakra.
Pár hónapja, mikor Észak-Korea balhézott, vki feltette a kérdést, hogy egy háborúban ki nyerne... Nem egy ember ezt írta: "remélem, hogy észak"- no comment, gratulálok b*szdmeg
Ezek szerint, ha vki beszól Amerikának, meg néha a világbanknak, akkor máris jogos minden tette ? Már ott tartunk, hogy Kim Dzsongil és Kadhafi az ideális vezetők ?
Ezeket az emberek 1 évre elküldeném ezekbe az országokba, hogy megtapasztalják az ottani életet. Utána megnézném, hogy milyen rossz érzés lesz visszatérni a "hattérhatalmat kiszolgáló" Európába. Komolyan mondom basszus, szánalom.
"Kadhafi egy őrült tömeggyilkos de én is őt támogatom(valamint Észak-koreát is).Ne kérdezétek hogy mért mert magam se tudom."
Szavazni is így fogsz majd? Elmész, beikszeled XY pártot és majd ha kérdezik miért azt a pártot választottad majd ennyit mondasz: "Ne kérdezétek hogy mért mert magam se tudom."?
Szavazni is így fogsz majd? Elmész, beikszeled XY pártot és majd ha kérdezik miért azt a pártot választottad majd ennyit mondasz: "Ne kérdezétek hogy mért mert magam se tudom."?
Bár bocs de én Magyarországon élek,nem Líbiában és nem is észak-koreában úgyhogy azt tudom hogy mi folyik itt de azt nem hogy ott mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!