Külföldi kérdése:
Japánnak milyen óvintézkedéseket kellett volna tennie a cunami előtt, hogy ne keletkezzenek ekkora anyagi károk?
Figyelt kérdés
Illetve, hogy ne haljon meg ennyi ember.2011. márc. 16. 20:24
21/23 anonim válasza:
"Az atomerőmű magát a földrengést kibírta, csak a cunami hatására leállt a hűtőrendszere, és ezt nem tudták megfelelően pótolni. Én laikus vagyok ebben, csak azt nem értem, hogy miért nem állították le az erőmű működését. Vagy azt nem lehet ilyen gyorsan?"
Nyilván leállították, de attól még a szennyező anyagok nem tűnnek el.
22/23 anonim válasza:
de jó, hogy ráértek hülyeségeken vitatkozni -.-
23/23 anonim válasza:
11:31
Egyáltalán nem vagyok környezetvédő,úgy sz*rok bele ahogy van,csak ha tudják hogy ilyen problémás a környék nem kellene építeni.Habár ha jól tudom a 9-s erősségű földrengést is kibírta most,csak a szökőár miatt volt a gond.Mindegy reméljük nem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!