A kuruc. Infonak minden magyar rapper mocsadék hungarofób rasszista antimagyar aki nem Fankadeli?
dopmen-ben is van pár vonó,jó hogy nem szeretik.
Mellesleg szerintem vannak jó előadók itt az országban.
Ezt ajánlom mindenkinek hogy hallgassa végig: http://www.youtube.com/watch?v=Jf0d7irNOSU
A szöveg amire érdemes oda figyelni kb 1:40-től kezdődik.
Nézd, én utálom a kuruc.info-t, de az általad belinkelt cikkekben szereplő prolikat is! Az, hogy Fankadelivel hogyan állnak, az mindig változó, régen nagyon nyomatták, mert ebben a műfajban még senki nem kezdett el "téríteni". Én úgy tudtam, hogy most kegyvesztett lett a nemzeti oldalon. Volt valami balhé a Magyar Szigeten (a kurucon meg pláne)
A másik az, hogy a magyarországi rapper szubkultúra és képviselői igen színvonaltalan produkciók tömkelegével állnak elő, jórészt önfényezésből áll az egész, arra meg a f*szom sem kíváncsi! Bár én elfogult vagyok, mert nem nagyon szeretem a rapzenét.
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:14
Én meg azt, hogy mikor fejezed be a provokálást
a körkórképet adom! ez az a szám ami kifejti az igazságot erről a beteg társadalomról!
kurucnak vannak jó cikkei, de azért sokszor túlzásba viszik mások basztatását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!