A kuruc. Infonak minden magyar rapper mocsadék hungarofób rasszista antimagyar aki nem Fankadeli?
Fankadeli 27 éves és nem 16-17.
Azok az idők még 10 évvel ezelőtt voltak, azóta öregednie is kellett ugyebár. :)
Marharépák! A Rap egy néger zenei irányzat. Tehát nem magyar, ebből kifolyólag nem lehet egy repper magyar.
Nem csak a kuruc tartja korcsnak a reppereket, hanem minden magyar ember.
Akkor Fankadelivel mi van?
Ő nem rappel? Őt a kuruc meg egy csomó "nagymagyar" agyba főbe dicséri. Miért? Mert adja a nagy hazafit. Közben a nagy rajongó táborának fogalma sincs róla hogy Fanka mennyi embernek keverte a xart. Ebből is látszik a színvonalatok kedves utolsó.
,,Nem csak a kuruc tartja korcsnak a reppereket, hanem minden magyar ember."
Igazad van. De mi a fene az a repper? Én olyanról még nem hallottam.
Amúgy egy értelmes ember a zenében sem ítélkezik, hogy ez korcs, az nem korcs.
Most akkor te igaz magyar, vagy értelmes szeretnél lenni?
Ha esetleg nem érted az értelmes szó jelentését, majd elmagyarázom később.
Az a bajod hogy a dópmeent nem szeretik?:D
Figyelj, az ilyen primitív, tehetségtelen, Magyarul nemtudó embereket senki, egy értelmes Magyar ember nem szereti. Nekem sokkal inkább a folyamatos szélsőségeskedés miatt van bajom a kuruc.info val, nem azért mert pár ilyen média szemetet "nem szeret"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!