Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Lehetséges a "népek tavasza" 2?

Lehetséges a "népek tavasza" 2?

Figyelt kérdés
Elképzelhető, hogy újabb forradalmi hullám söpör végig a "világon", mint anno? Gondolok itt a közel-keleti zavargásokra, a kínai lázongásokra. Lehet, hogy "áttétes" lesz a többi országra is? Vélemények?
2011. febr. 28. 18:37
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
37%
Örülnél neki mi?
2011. febr. 28. 18:39
 2/15 A kérdező kommentje:
Annak jobban örültem volna, ha nem írsz ide hülyeséget! :)
2011. febr. 28. 18:42
 3/15 anonim ***** válasza:
43%

kérdező, aztán mit fogsz szólni, mikor te fogsz éhezni, szomjazni, meghalni?

akkor is örülnél neki?

2011. febr. 28. 18:49
 4/15 anonim ***** válasza:
Mi nem fogunk. Mi sajnos képtelenek vagyunk összefogni. Ha pedig nem fogunk össze sokan, csak pár százan, akkor meg nem merünk cselekedni, mert majd a rendőrbácsik szétkergetnek minket, meg különben is, a média kukagyújtogatóknak fog kikiáltani minket.
2011. febr. 28. 19:03
 5/15 A kérdező kommentje:
Álljunk meg egy szóra...Mondtam én, hogy ezt akarom? Véleményem szerint csak egy ártatlan kérdést tettem fel, amire eddig 3-ból kettő válasz vádaskodott. Nem ez volt a kérdés.Köszönöm!
2011. febr. 28. 19:29
 6/15 A kérdező kommentje:
Kicsit rosszul fogalmaztam, de sebaj! Értitek ti! :)
2011. febr. 28. 19:30
 7/15 anonim ***** válasza:

ma 19:03

Kik azok a "ti"? A GYK politika-rovat Kádár-nosztalgiázó tagozata? Ti ne is csináljatok semmiféle zavargást.

2011. febr. 28. 19:32
 8/15 anonim ***** válasza:

"Elképzelhető, hogy újabb forradalmi hullám söpör végig a "világon", mint anno?"

Már megtörtént, illetve éppen most történik, nem? Egyiptomban és Tunéziában bukott a rezsim, Líbiában éppen bukik, Ománban, Jemenben és Bahreinben is zűr van, Algériában átrendeződés kezdődött. Ez nem feltételes mód vagy jövő idő, hanem részben már befejezett jelen.

"Lehet, hogy "áttétes" lesz a többi országra is?"

Nem. Miért terjedne át az egyiptomi vagy líbiai zavargás mondjuk Németországra vagy Japánra? Ki Mubarak vagy Gaddafi német vagy japán megfelelője?

2011. febr. 28. 19:35
 9/15 A kérdező kommentje:
A kérdés - mielőtt felhoznátok - nem egy lehetséges 3. vh.-t emleget, hanem arra kérdez, hogy a közel-keleti országokhoz hasonlóan, lehet-e itt is (Európában) olyan szintű az elégedetlenség, hogy ilyen szintű zavargások legyenek? Tudom, hogy hellyel-közzel előfordul, de nem olyan komoly, mint ott mondjuk. Van esély a "forradalmak" elglobalizálódására? Normális válaszokat szeretnék, mert én is normálisan kérdeztem. Értelmetlen emberek kíméljenek!
2011. febr. 28. 19:39
 10/15 anonim ***** válasza:

"lehet-e itt is (Európában) olyan szintű az elégedetlenség, hogy ilyen szintű zavargások legyenek?"

Lehet, hogy lesz egyszer valamiért ilyesmi. Volt már a múltban, feltehetően a jövőben is lesz valamikor. Ennél többet erről nem lehet mondani.

2011. febr. 28. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!