Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Valaki mesélne nekem az...

Külföldi kérdése:

Valaki mesélne nekem az Anenenrbéről?

Figyelt kérdés
Gugliba csak oroszul és angolul találtam róla infot.
2011. febr. 15. 15:26
 1/4 A kérdező kommentje:
*ahnenerbe
2011. febr. 15. 15:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Ufok a harmadik birodalomban dokumentumfilm. Remélem nem abban láttad mert akkor nem sokra mész vele :D
2011. febr. 15. 15:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Ahnenerbe = "az Ősök öröksége" a náci Németország ezzel foglalkozó titkos hivatala - itt elsősorban a germánok

feltételezett őseiről van szó, amelyet a nácik összekapcsoltak a tízezer évekkel ezelőtt idegen bolygókról hozzánk érkező idegenekkel és az ő elrejtett tudásuk után kutattak, pl. Tibetben is. A náci UFO-k is ezen tudásnak valamilyen része alapján lettek kifejlesztve.

Azért csak angolul és oroszul találtál infót mert a "győzteseket" roppantul érdekelte annak idején az utóbbi téma, ki tudja miért ? :-)

2011. febr. 15. 16:04
 4/4 Molnár Mátyás válasza:

A Birodalmi Németországban 1935 januárjában alakult meg a német őstörténet kutatásra szakosodott SS-intézet Himmler parancsára. (Deutsches Ahnenerbe Studiengesellschaft für Geistesurgeschichte)

Az Ahnenerbe-nek több tagozata volt.

-Írás- és Szimbólumkutató Intézet

-Nemzetvédelmi Tudományos Kutatóintézet

-1941-ben jött létre a Léghajózási Orvosi Intézet

összesen 43 tagozat született, köztük olyanok, mint a folklór, a legendákkal foglalkozó, a régészeti, a nyelvészeti, vagy például a paranormális tudományok

Az Ahnenerbe-hez minimum egyetemi doktori fokozattal lehetett csatlakozni.

Az Ahnenerbe végnapjairól csak annyit lehet tudni, hogy valaki eltüntette a több ezer különleges dokumentumot.

2012. jan. 12. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!