A kuruc. Infót próbálták már beperelni vagy lesöpörni a netről? Ha igen miért nem sikerült?
nyertél kérdező, leborulok nagyságod előtt!
jutalmad egy 100 éves szerverbérlet Novák Előd aláírásával!
Igen, külföldön van, mintha valahol Texas-ban üzemeltetnék ezt.
Próbálkoztak a betiltásával, de valahogy nem jött össze nekik.
"a szólásszabadság szabad, ellenben a gyűlöletkeltés, becsületsértés, KGB-s módszerek alkalmazása, már nem igazán törvényes."
Gyűlöletet nem lehet kelteni neten, sem élő szóban. Ha neked azt mondják a szomszédodra, hogy alkoholista tróger attól gyűlölni fogod? Csak sajnálni tudlak...
Én tudok erről néhány dolgot.
Itt nézd meg:
www.google.hu
Minel jobban ajvekolnak ellene, annal nepszerubbek lesznek.
Nagyon sokmindenrol csak ott olvashatsz. A felmeresek szerint az egyik legnepszerubb hirportal. Gyulolik a korrupciot, a buncselekmenyeket, a magyarellenesseget, a volt MSZMP tagok valtozatlan zabralasat.
Meg ilyenek.
Amcsi (USA) szerveren van!
Ebből következik, hogy az ottani szabályozás szerinti tartalomszolgáltatási törvényeket kell betiltani.
Nem szeretem az USA-t (Iraki háború, Önkényes gonosz-megbélyegzések: Irán, Venezuela, Észak-Korea, tálibok), DE!!: az USA-ban a szólás szabadság szent!
Rendkívül tetszik, hogy pl. a nácik simán tüntethetnek a zsidók ellen, pártot alapíthatnak, horogkeresztben flangálhatnak (nem vagyok náci). A lényeg az, hogy véleményt ott SZABADON LEHET MONDANI!!! akinek nem tetszik, ami olvasható egy amerikai szerverről, annak azt ajánlom, hogy nem menjen fel a Kuruc infóra és nem fog idegeskedni.
Vergődni lehet persze, de a Kuruc infó messze lightosabb, mint az ottani náci, kommunista szervezetek honlapjai.
A Kuruc infó, amúgy egy remek válogatás. Nem mindenben értek egyet és akad ellentmondás, de Én politikai témában ezt tartom etalonnak, nem az Origot, vagy egyéb "megtűrt, sótlan, elhallgató médiumot"
"Z"
Opsz javítok:
Amcsi (USA) szerveren van!
Ebből következik, hogy az ottani szabályozás szerinti tartalomszolgáltatási törvényeket kell a Kurucinfónak betartania, nem az itthonit!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Z"
"Gyűlöletet nem lehet kelteni neten, sem élő szóban. Ha neked azt mondják a szomszédodra, hogy alkoholista tróger attól gyűlölni fogod? Csak sajnálni tudlak..."
Ha leírod, hogy történt valami rossz, és ezért a zsidók a hibásak, és ezért meg kell őket vetni, az gyűlöletkeltésnek számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!