Hisztek-e valami globális összeesküvésbe?
Igen, meggyozodesem, hogy a vilagot a nemzetkozi ormeny osszeeskuves iranyitja Jerevanbol. Aki nem hiszi, olvassa el ezt a cikket:
Ilyen ostobaságot egy kezdő újságíró is össze tud hordani!
Az örmények is zsidók különben,csak másfajták. Csodálkozom,hogy a szerző nem Noé-bárkájával kezdi a cikkét,ami a Biblia szerint Ararát-hegyén kötött ki az árvíz elől. Az pedig Örményországban van.
A magyar eseményeket pedig miért csak Szálasitól Gyurcsányig vezeti? Miért nem Horthytól Orbánig. Így lenne logikus?
Az egész egy hatásvadász kitaláció.
64
Ha esetleg nem esett volna le: a gyűlölt ellenségeink egy paródiaoldal...
Én bizony hisztek egy naaagynagynagy összeesküdözésbe bele neki. Jönnek gonosz örményok, ördögok, meg lópata kilógja nadrágbül. Tik meg fogjátok látni szümtükkel, hogy össze-vissza vannak esküdözve. Hitetlenek, kiknek nem gyanuss hogy milyen tehetetlen orszag, milyen tehetetlen vilag. De kérdező éber, mint fene, és rázza föl minket, mint villanypásztor a birkátot. Aztán felrázva leszünk tehetetlenek, mikor jön majd naaagynagy globális mongulok meg örményok, éljenükön globális Dzsigiszkán, és globálisan le fognak igázgatni minket...
Én már készülök is a monglobál-örmény uralkodásra és abbahagy tanulása magyar, mostantoll tanulása örmény...
És én is összevissza fogok esküdözni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!