Tényleg nem válthatunk kisebb térfogatú szemetesre?
Édesanyámmal beszélgettünk spórolási lehetőségekről, és felvetődött az ötlet, h a mostani 120L-es kukát egy kisebbre cseréljük.
Így a szemétdíj kb. felét meg lehetett volna spórolni...(lehet h többet is, miután ugye egyre emelkedik a szemétszállítási díj)
Anyu egyik bnője bement az önkormányzathoz (az illetékes osztályra) megkérdezni ezt, ahol azt mondták NEM LEHET ilyet!!! NEM VÁLASZTHATUNK kisebb térfogatút!
Kérdezem én:
Mi van ha nekünk elég a kisebb kuka?
Ketten vagyunk egy háztartásban, én egyetemista vagyok, a hét nagyobb részét nem is töltöm itthon..
Feleslegesnek érezzük a nagyobb méretű szemetest..+ahogy írtam szeretnénk ezen spórolni.
Miért ne tehetnénk meg, hogy váltunk???
de csomó helyen van az a kisebb fajta kuka
talán 60L...
Nézd meg, milyen a kukás autó felétek. Ugyanis nem mindegyik képes a kisebb térfogatú szemetest üríteni. Ha olyan az autó emelője hátul, hogy csak a nagy méretű edényt képes emelni, akkor semmiképpen nem válthatsz kisebb edényre, hiszen nem tudják elszállítani.
Pedro
"de csomó helyen van az a kisebb fajta kuka
talán 60L..."
Használhatsz te tíz literest is, csak a díjat fizesd be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!