Én ha jövőre kezdek el dolgozni, akkor automatikusan az államiban leszek?
Figyelt kérdés
2011. jan. 30. 19:09
1/4 anonim válasza:
Igen. Mármint ha magánnyugdíjpénztárra gondolsz. De hogy az ebéded állami konyhán fogod e megenni azt nem tudom. Viszont jobb lenne kiírni a kérdésben mire gondolsz pontosan.
2/4 A kérdező kommentje:
OKÉ, szóval igen:(, akkor irány külföld!:)
2011. jan. 30. 19:21
3/4 anonim válasza:
(, akkor irány külföld!:)
Nem feltétlenül! Arra nem gondoltál, hogy az Orbán-kormány nem lesz örökké? Ergó, az intézkedéseit el is törölhetik. Egyébként én is mennék külföldre, de nem emiatt, ugyanis szerintem vissza fogják hozni a magánnyugdíjat.
4/4 anonim válasza:
Pontosan ezért kell innen elmenni minél előbb. Most intézkednek valamit, aztán eltörlik, aztán intézkednek valami mást, azt is eltörlik, és megint intézkednek. Mindegy mit, valami random intézkedést. A lényeg, hogy fogalmad sincs, mi lesz a következő, nem tudod, mi várható a következő 3-5-10 évben, hova rakjad a pénzedet, rakjad-e valahova egyáltalán, van-e mit raknod, vagy már elintézkedték az egészet. Beléptettek mindenkit a magánnyugdíjba, most elveszik, aztán várjak arra, hogy talán majd visszaadják?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!