Miért alulfizetettek a magyar munkavállalók Magyarországon?
Figyelt kérdés
Pl az Eu-s fejlettebb tagállamok munkaadói, hogyan birják kigazdálkodni a költségeit pl a szóbanforgó bér adóját, ez nálunk miért nem történik ugy.Miért kell annak is szoc. juttatásokból megélnie annak aki dolgozik ?2011. jan. 15. 18:40
21/34 A kérdező kommentje:
Mert a munkaadók inkább az annyukat b.nák meg, mint normális bért fizetnének.
2011. jan. 25. 18:39
22/34 anonim válasza:
Vigyázz a pofádra,nem minden munkaadó ilyen.Ezzel engem is ide soroltál.Olvasd el miket írtam eddig,százalék alapján megtalálsz.Kerüld az általánosítást légy szíves.Tisztelem a nyugdíjasokat,de téged nem.Én is 50 fele közeledek,csakhogy képben legyél hogy nem egy tacskót mocskolsz(már ha nem egy unatkozó tini vagy).
23/34 A kérdező kommentje:
Öcsi.Én meg 63 hoz közelebb vagyok és tapasztalatból beszélek nem az irodából.Alu öntödében dolgoztam és kanállal öntöttünk ördögi viszonyok között.Nyáron 35-45 fok között volt megfelelő szellőztetés mellet és nem teljesitményben dolgoztunk hanem elvárásokkal, ami hát ugye annyi.Munkaidő +8o tulóra max 23o btto.11 év ottani ledolgozott . Volt ugy hogy haza értem 23.23 kor és vissza 14 ó.ra ingázva.Tehát te ö9csi ne nagyon akarj pofánverni.Ledolgoztam 42 évet.2o-at ott 22-tőt itt. A nyugdijam 114 ezer.Miről beszész.Osztrákoknál ezélrt a munkáért közel fil milcsit fizetnek.A ceruzafaragásért én sem fizetnék meg a f.verésért.
2011. jan. 26. 07:30
24/34 anonim válasza:
És szerinted én tehetek arról hogy ez volt a foglalkozásod,kedves nyugdíjas? Tudod én nem ceruzát faragok. 30 éves voltam amikor kifejlesztettem egy olyan eljárást,hogy egy bizonyos anyagot gyémánt keménységűvé formáljak.Erre azonnal haraptak külföldön a kiállításokon,nekem csak a legkedvezőbb ajánlatot kellett elfogadnom.Utána egyenes út vezetett egy gyár létrehozásához,amiben minden technológia,gépsor az én ötletem szüleménye,ezidáig senki nem tudott felülmúlni.Ennek köszönhetően már majd 100 ember dolgozik nálam,és most a Fidesz alatt akár 300 000 körüli nettó sem lesz kizárt.Erre azért is lesz lehetőség,mert nagy a piac külföldön,főleg hogy ez olcsóbb mint a gyémánt.És hogy miket gyártok? Lényegében semmi nem lehetetlen számomra.Fog implantátum,csípőprotézis,textilszálvezető,horgászgyűrű,miegyéb.Én tisztelem a korodat,de te is tiszteld a tudást,és én sem írok ilyeneket."Öcsi"
25/34 anonim válasza:
Jól eldurvult a végére.Nem semmi.Miért nem tud szegény meg gazdag,Fideszes meg ellenzéki egymás mellett megférni?Nem is ismeritek egymást!
26/34 anonim válasza:
nem kell logikát keresned benne. Gyáros csávókám súlyos önértékelési zavarokkal küzd amit a fórumozókon tölt ki.
27/34 anonim válasza:
nah de akkor te gazdag gyártulajdonos, most magaddal beszélgetsz a két loginoddal? ez mennyire szánalmas, bocs azt ígéártem ,hogy szarok rád, de muszáj volt :) hisz azt hittem előzőleg, hogy más írt, de kiderült, hogy ez is te vagy :D
28/34 anonim válasza:
Ertulo,mire volt jó ez az egész?Lejárattál egy ilyen senkiházi előtt?Mit írtam ami nem tetszett neked?Ha te is hasonló beállítottságú vagy,akkor nem értem mire volt ez jó!Rohadj meg!!!
29/34 anonim válasza:
szánalmas vagy:)
az els oldalon az ertulo mond valamit, utána 1-2 kommenttel lejjebb te erre folytatod amit ertulo írt, sőt visszautalsz arra, hogy TE MONDTAD "fogalmad sincs arról amit leírtam" a kulcsszó a leírTAM. egyes szám első személy. Ami azért vicc, mert előzőleg te ide nem írtál semmit, folytatod azt amit az e betűs fórumozó írt. ennyi. ÉS furcsamód abban a topicban is ahova már senki nem jár be a szétoffolás miatt, fel lettél pontozva, vajon ki volt? Nyilván egy fantom:)
szánalmas vagy, hihetetlen, hogy tök egyértelműen lebuksz és akkor több topicban is nekiállsz mentegetőzni. Gyerekes.
30/34 A kérdező kommentje:
Szánalmas játék az,ami itt a gyak.kérd.hu-n történik.Egyesek tisztelt becsületese hozzászolók játszanak a véleményeinkkel és manipulálnak minket.Kérdésen belül kérdezem és akár le is vehetnek, mit szóltok hozzá.
2011. jan. 27. 08:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!