Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A kuruc. Info miért hazudtolja...

A kuruc. Info miért hazudtolja meg egyik írásával a másikat? Egyikszer még a félcigányok is dögöljenek meg, most meg védi őket!?

Figyelt kérdés

Egyre ellenszemvesebb számomra!

[link]

2011. jan. 4. 17:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
17.56: Nem tudom, arra nem gondoltam, hogy nem szó szerint kell érteni...
2011. jan. 4. 18:03
 12/18 anonim ***** válasza:
63%
mindenki a maga sorsának a kovácsa!
2011. jan. 4. 18:03
 13/18 anonim ***** válasza:
38%
kurucinfo=dilettánsok.akik szerkesztik lehetnek vagy 17 évesek kb.
2011. jan. 4. 18:08
 14/18 anonim ***** válasza:
79%
Rengeteg ellentmondás van benne,én már két éve nem olvasom. Vigyázz vele,be lehet tőle kattanni!!
2011. jan. 4. 18:30
 15/18 anonim ***** válasza:
78%
pl.:dögöljenek meg a romák,de azért mijen jfej az egyik vajda,hogy a cigánybűnözésről beszél. Kifogásolnak egy stílust az egyik oldalon,magukénál meg "bosszú" címszó alatt sokkal gusztustalanabbakat tesznek! Szándékosan ferdítenek. Olyanokat állítanak be zsidónak,aki nem is az. Fel került,már közeli rokonom is oda. Annyi volt a bűne,hogy egy olyan színházban játszott,ahol a Töpler is (aki szintén nem zsidó)... De nem ezért hagytam abba az olvasását. Ettől függetlenül nem sírom el magam,ha meglátok egy nagymagyarországos matricát egy kocsin,de az biztos,hogy hülyeség volt azt hinnem hiteles forrás!!
2011. jan. 4. 18:34
 16/18 anonim ***** válasza:
53%
amúgy ez mind a propaganda része, amely mint tudjuk, a népbutítás legjobb eszköze!
2011. jan. 4. 18:42
 17/18 anonim ***** válasza:
53%

A tortenet szornyu. Mas orszagokban is vannak ilyenek, tobb filmet is csinaltak pld feher no - arab ferfi ugyben.

Azert en itelet elott szivesen meghallgatnam a ferj vagy az anyos valtozatat is.

2011. jan. 4. 19:32
 18/18 A kérdező kommentje:
Én is ismerek egy cigányt,aki dolgozik,és a jobbik felé közeledik,és egy félcigányt,aki rendőr,és tök normális,nem egy f.sz rendőr!
2011. jan. 4. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!