Most őszintén, vissza tudnánk szerezni az elcsatolt területeket?
Sok nacionalista embert hallok, hogy Magyarországgal hogy elbántak, Erdély, Felvidék stb. Mindig is a miénk marad, hiába vették el, akkor is a Magyaroké marad. És akkor is Magyarok maradnak a határ túl oldalán az emberek, ha vasbeton falat is húznak fel...
És mondják, hogy vissza kell szereznünk, nem tűrhetjük, hogy így kib...tak velünk!
De, mikor megkérdezem, hogy hogyan tudjuk vissza kapni, akkor arra nem tudnak választ adni.
Most komolyan, van erre esély a közel jövőben, hogy újra Nagy-Magyarország legyen?
Gondolom nem fogunk háborúzni. Vagy mégis?
"az EU felbomlása (kb 2020-2030)"
Micsoda jóstehetség vagy, a lottót megnyerted már?
A válasz írója 55%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:41
"...akoris az magyar volt es azis marad, meg ha nemis fejlett..."
Miért is? Mert ott éltek a magyarok 400 évig? Akkor Levédia is magyar?
"tul sok az ojan gyava mind ti."
Mert te aztán bátor vagy? Igaz? Szembenéznél egy egész NATO hadtestel is? Te inkább egy reménytelen barom vagy!
"ha valakinek ezel problemaja van akor irjon nekem."
Inkább tanulj meg helyesen írni!
"Nem én jósoltam, hanem a politológusok, közgazdászok...és nem, nem magyarok, hanem britek, franciák, németek..."
Adjál már róla linket! Én ilyet nem hallottam! Sőt! Tegnap volt egy összeállítás a CNN-en, ahol a Quest means business vendége volt Christine Lagarde, aki arról beszélt hogy az, hogy az EU-ból fiskális és politikai unió lesz, az már el van határozva. Pont a válság mutatta meg, hogy anélkül nem megy.
62%
Jesszus, és akkor mindent be kell szopni, amit mondanak?
"Jesszus, és akkor mindent be kell szopni, amit mondanak?"
Miért szerinted nem hiteles személy? Másrészt szerinted hagynák, hogy egy ilyen befejezetlen építmény, mint az EU csak úgy arra menjen amerre az ár viszi? Ugyan már! Már az alapító atyák is föderális EU-t terveztek! Vagy gondolod, hogy egy ilyen korban, ahol Európának alig van súlya a világban, hagyják végleg eljelentéktelenedni a kontinenst?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!