Újévre félreteszitek a politikát?
Én közéletben nem politizálok, illetve nem úgy, mint a legtöbb ember, csak itt a fórumon.
Közéletben annyit "politizálok", hogy nem támogatok USA és Európa-ellenes dolgokat, se a törvényszegést, és ateista vagyok.
Valamint, ha a rokonaim, vagy ismerőseim jönnek a turbómagyar, turbókeresztény, falusias, ősemberes jellemükkel akkor rájuk bólintok, azt kész.
Én már két éve befejeztem a pártpolitizálást, és otthagytam a Fideszt.
Mindenkinek mindkét oldalon, Eredményekben gazdag, békés, Boldog újesztendőt kívánok.
rgy
Én pártpolitikailag úgy vagyok vele, hogy egyik pártot se csípem igazán, de lényegében az MSZP-t támogatom, mert ők nem azzal szórakoznak, hogy az EU-val hadakoznak, valamint békén hagyják a közembert, nem mindenféle hülyeségre akarják nevelni őt.
Idővel még jó is elsülhetne az ő kormányzásukból, vagy egy hozzájuk hasonló pártéból.
Nálunk a fél család MSZP-s, a másik fele FIDESZ-es.
Mindíg az zárja ki a másikat a lakásból, aki előbb hazaér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!