Nem erzitek ugy hogy egy kicsit megetettek minket ezzel?
Manapsag a valtozo okok miatt indokoljak a szemelyes szabadsag korlatozasat vagy eppen szabnak nekunk erdekes szabajokat. 9/11 ota rengeteg olyan torveny szuletett amit elotte nem tudtak volna lenyomni az emberek torkan.
Pl. fel evig kotelesek minden Msn vagy Yahoo beszelgetest megorizni terror veszely miatt vagy eppen ennek a gyanujaval szinte barki megfigyeles ala vonhato. Ha talalnak nallatok a repteren valamit amirol tegyuk fel hogy nem is tudtad hogy nem szabad megtehetik akar hogy a segged lyukaba is beleneznek. Ujonnan a bor ala ultetett csippekre probaljak az amerikai lakossagot ravenni. vagy epp a gps nyomkovetesre probaljak ravenni a embereket. Mertugye mi lenne ha lerabolnak a gyreked vagy epp teged. Hosszu meg a lista ami ezzel kapcsolatos. Nem erzitek hogy szep lassan megetetnek velunk mindent a H1N1tol kezdve a terrorveszejig? Nem erzitek ugy hogy megprobalnak minket megfosztani a szabadsagunktol ugy....hogy mi onkent adjuk fel azt felelmunkben? (nem azt allitom hogy nincsenek ennek elonyei vagy epp nem szulettek jo dolgok ilyen teren de mindennek van hatara)
Kedves Kerdezo!
Engem nyugodtan nezzenek vegig tetotol talpig a repteren ahogy massal teszik, hidd el sokkal nyugodtabban fogok utazni a csaladommal egyutt mert nekem nincs mitol felnem az ellenorzesek soran! Egyebkent, hogy mit szabad magunkkal vinni es mit nem kb 1000 helyen utana lehet nezni de a lenyeg ne a baratodat meg ismerosodet kerdezd mert arra konnyen rafaraghatsz hanem a hivatalos oldalakon erdeklodj ha meg valamit nem ertesz nyugodtan hivd fel oket stb. MSN vagy Yahoo hogy jon ehhez? Igen szoktam hasznalni kozossegi oldalakat beszelgetesre de sem en sem a barataim nem terroristak igy tolem 100 evig is megorizhetik a beszelgetest mit erdekel engem? Erdekes akik mindig osszeskuves elmeletekrol beszelnek meg mindig szabadlabon vannak de azok is akik folyamatosan gyuloletre uszitanak akkor most hogy is van ez a nagy "megfigyelnek minket" stb? H1N1? Nem kotelezo beadatni az oltast de ha tenyleg kitor egy jarvany akkor meg az a baj ha nincsenek elraktarozva vakcinak es nem keszult fel a kormany csakhogy megolhesse az embereket stb.
Látom néztétek tegnap a TV2-őn a TWC filmet :D
a lényeg, hogy Bush csinálta Bin Ladennel kézenfogva
Ja és persze nem a gazdag yuppiek haltak meg, hanem a csóró liftkezelők, takarítók! -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!