A Fidesz tényleg ennyire jóban van a zsidókkal?
Figyelt kérdés
Együtt ünnepelték a hanukát.
Undorító
2010. dec. 20. 08:12
11/27 anonim válasza:
A kérdezőnek igazat adok! Amúgy igen, undorító, én sem megyek nekik karácsonyozni, kereszténykedni Izraelbe akkor ők mi jogon jönnek ide? Maradjanak csak a seggükön!
13/27 anonim válasza:
Még mindig nem ment ki a divatból ez a jobbikos bénázás?
14/27 anonim válasza:
Kérdező a kommentjeidből látszik, hogy mit akarsz visszahallani! így nem osk értelme volt feltenni a kérdést! -.-
15/27 anonim válasza:
Walter Sobchak! Magyar vagy? Akkor neked mi a jó abban, hogy hanukázhatnak szabadon a MAGYAR fővárosban, ezzel szemben, ha valaki megjelenik egy történelmi jelképpel, arra egyből nácit kiáltanak? Hanukázhatnak nyugodtan, miközben a hagyományos magyar ünnepeket, megemlékezéseket nem engedélyezik, betiltják és egyenesen üldözik azokat, akik felvállalják? Ha ez nem zavar, akkor inkább ne is írj...
16/27 anonim válasza:
Pontosan mely magyar ünnepeket is tiltják be? És pontosan mily módon üldözik azokat, akik mégis megemlékeznek? Sorold már föl légyszi!
17/27 anonim válasza:
Walter például most is csak keresztet akartak állítani a gárdisták de a rendőrpribékek egyből elkezdték őket zaklatni- [link]
Be van tiltva a gárda-egyenruha ami szimplán csak fekete-fehér szóval a parasztot is üldözni fogják? Ha Nagy-Magyarországos pólóval járkálok mindenki k.csög hungaristának nevez meg nácinak. Szánalmas vagy...
18/27 anonim válasza:
Na jó, először egy 15 éves kis taknyos engem ne szánalmasozzon, kicsi vagy te még ehhez, meg amúgy is a politikához. Másodszor: Ez még mindig nem válasz a kérdésemre. Miféle magyar ünnepet tiltottak be? A gárda ruha meg azért van betiltva, mert a szervezet fel van oszlatva (és pláne nem fekete-fehér, ilyen alapon a Han Solo is gárdista). A Pintér galeri féle rendőrséget meg hagyjuk, tudjuk milyen a Fidesz.
19/27 anonim válasza:
Attól még, hogy 95 miből vonod le, hogy 15 vagyok? Elmondom, hogy az a kedvenc számom. Másik-ha 15 is lennék attól még lehet, hogy jobban értenék a politikához mint te a mogyorónyi agyaddal.
20/27 anonim válasza:
Attól még az előző két pont érvényes:
-Te engem csak ne szidalmazzál, öcsi. Vagy akkor ne csodálkozzál, hogy milyen a fogadjisten.
-Még mindig nem kaptam kielégítő választ és konkrét példákat a kérdésemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!