Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Lassan kisebbség leszünk?

Lassan kisebbség leszünk?

Figyelt kérdés

a cigányoknál minimum 3-4gyerek születik a magyaroknál 1-2.

lassan többen lesznek. pár generáció és a fejünkrenőnek. A gyerek ha felnő akkor azoknak is 3-4gyereke lesz és ha felnőnek azoknak is.

2010. dec. 13. 16:42
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

csak onnan jött a kérdés ötlete hogy eszembejutott hogy 13éves koromig kb 100x raboltak ki. na és hányszor tették magyarok? egyszerse!!!

amikor a héten már háromszor raboltak ki és még csak kedd volt az kicsit szarul esett.

és napmintnap látom hogy a sok segélyen meg a magyarok húsán élősködő parazita népség jobb autókkal jár jobban öltözik és vígan él úgy hogy még rémálmában se dolgozott soha.

én ezzelszemben küzdök mindennap 15órát és semmire se jutok.

úgyérzem valamiért kegyesebb velük az élet.

ha én is ostoba öntörvényű anyab aszó rablócigány lennék akkor jobbéletem lenne.

2010. dec. 14. 08:39
 22/22 anonim válasza:
B@SZKI ENNYI MUNKATÁBORT NEM LEHET ÉPÍTENI:@
2010. dec. 22. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!